Over facilitair ondernemershuis ArrangeGroup

ArrangeGroup is opgericht in het jaar 2000 en is een gevestigde naam binnen het facilitaire werkveld. Binnen ons facilitair ondernemershuis zetten wij de mens altijd centraal. Wij streven naar optimaal werkgeluk binnen onze organisatie en bij onze klanten. Dit begint bij het kennen van en het investeren in onze Arrangers. Zo stimuleren wij hun persoonlijke ontwikkeling door trainingen, opleidingen, inspirerend leiderschap en interessante opdrachten. Daarnaast werken wij met plezier samen met onze klanten en weten wij goed wat er speelt. In combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij altijd voor een passende, kwalitatieve en innovatieve oplossing. Dit sluit aan bij onze kernwaarden: relatie, ontwikkeling en believe & go for it.

Meer informatie over ArrangeGroup
Floris en Nat Def

Onze missie? Werk en omgeving beter en leuker maken!

Door te zorgen voor gelukkige medewerkers, maken wij onze opdrachtgevers gelukkig en dragen daarmee een stukje bij aan een gelukkiger Nederland.

arrange-relatie

Een hechte cultuur

De cultuur binnen ArrangeGroup is hecht. Naast hard werken, staan ontwikkeling en ontspanning centraal. Enthousiast, gedreven en gepassioneerd. Dát zijn wij! Wij zetten graag een stapje extra en hebben plezier in ons werk. Daarnaast hechten wij waarde aan het kennen van onze medewerkers en onze klanten. Het is onze ambitie om samen werk en omgeving beter en leuker te maken. En gelukkiger! Niet alleen binnen ArrangeGroup, ook bij onze klanten.           

Geschiedenis: het ontstaan van ArrangeGroup

Het begon in het jaar 2000. Arjan Elst en Sander Koop, beiden net afgestudeerd, kregen de kans om te werken en te bouwen aan een kersverse start-up: Arrange Talent B.V., destijds onderdeel van Talent&Pro. Arrange Talent richtte zich op afgestudeerde HBO’ers om zich verder te ontwikkelen binnen de facilitaire markt. Opdrachtgevers kregen hiermee de beschikking over de tijdelijke inzet van hoogopgeleide toptalenten. Met dit concept was er voor facilitair Nederland eindelijk een alternatief voor vragen en inzet op tactisch niveau.

Vanaf 2003 maakten Arjan en Sander onderdeel uit van de directie, waarna ze mede-eigenaar werden. In de daaropvolgende jaren verwierf Arrange een unieke positie in de facilitaire markt en werd de zelfstandigheid ten opzichte van Talent&Pro steeds groter.

Arjan en Sander DEF

In 2009 volgde de volledige bedrijfsovername van Arrange, wat leidde tot de oprichting van ArrangeGroup. De vraag naar senior interimmers werd steeds groter en breidde zich verder uit met Facility Managers en Adviseurs. Daarnaast groeide de uitbestedingsvraag en professionaliseerde het werkveld, waarbij er ook een focus kwam op de integrale facilitaire dienstverlening. Om consultancy meer kracht bij te zetten werd facilitair advies- en onderzoeksbureau Fier.fm overgenomen.

Uiteindelijk lanceerde ArrangeGroup in  2018 drie BV’s: Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy. Met als doel om klanten nog specifieker te bedienen, kwaliteits- en innovatie-impulsen te geven en het ondernemerschap te delen. Dit nieuwe tijdperk vroeg om nieuwe energie en een nieuwe locatie. De verhuizing naar het kantoor in Hilversum werd een feit.

Kantoor
Fijn dat jij er bent
Kantoor