Over ArrangeGroup

ArrangeGroup creëert geluk

Als volwassen kennispartner realiseert ArrangeGroup oplossingen op het gebied van Facility Management. Wij kennen onze klanten, versterken elkaar en werken met plezier samen. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Dit maken wij waar met al onze enthousiaste medewerkers die over de nodige kennis en ervaring beschikken. Wij noemen hen Arrangers. Zij zijn belangrijk voor ons en werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zo leveren onze Arrangers een bijdrage aan zichzelf en aan ons allemaal.

Missie

ArrangeGroup maakt werk en omgeving beter en leuker door heel Nederland. Wij zijn van betekenis door te ontzorgen en door vernieuwing te realiseren op het gebied van Facility Management. Hiermee voegen wij organisatiebreed waarde toe waarbij de mens altijd centraal staat. Ook streven wij naar een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Kernwaarden

Wij zijn één facilitair ondernemershuis. Wij werken hard, met veel plezier en hebben aandacht voor ontspanning. In onze hechte cultuur komen de volgende kernwaarden tot uiting:

  • Relatie
  • Ontwikkeling
  • Believe & Go For it

Werkwijze

Als facilitair dienstverlener zijn wij betrokken bij onze klanten en creëren wij de best mogelijke oplossing voor uw vraagstuk. Het succes van onze dienstverlening zijn onze professionals. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling door trainingen, opleidingen en mooie opdrachten. Het resultaat? Energieke en enthousiaste professionals!

The facility lab

Met the facility lab willen wij iedereen die zich in Nederland met Facility Management bezighoudt inspireren. Het is een synoniem voor onze ontwikkeldrang in de breedste zin van het woord. Het is onze manier van werken, welke zich kenmerkt door het delen van kennis, het opleiden en trainen van onze professionals en het continu streven naar de ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij volgen de bewegingen in de markt, vergaren kennis door zelf te onderzoeken en door te experimenteren, bijvoorbeeld op ons kantoor in Hilversum.

Lees meer

Team ArrangeGroup

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wij stimuleren kennisdeling en -verbreding door regelmatig bijeenkomsten te organiseren. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur ook veel aandacht voor ontspanning. Wil je weten wie er bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy!
Lees meer