Wie 2018-01-11T11:41:16+00:00

the facility lab

the facility lab

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup creëert geluk

Als volwassen kennispartner realiseert ArrangeGroup oplossingen op het gebied van Facility Management. Wij kennen onze klanten, versterken elkaar en werken met plezier samen. Hierdoor kunnen we altijd een passende oplossing bieden. Dit maken wij waar met al onze enthousiaste medewerkers die over de nodige kennis en ervaring beschikken. Wij noemen hen Arrangers. Zij zijn heel belangrijk en werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zo leveren onze Arrangers een bijdrage aan zichzelf en aan ons allemaal.

Missie

Wij maken werk en omgeving beter en leuker door heel Nederland. Wij zijn van betekenis door te ontzorgen en door vernieuwing te realiseren op het gebied van Facility Management. Hiermee voegen we organisatiebreed waarde toe waarin we de mens altijd centraal stellen. Wij streven naar een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Kernwaarden

We zijn een facilitair ondernemershuis. We werken hard en met veel plezier waar aandacht is voor ontspanning. In onze hechte cultuur komen de volgende kernwaarden tot uiting:

  • Relatie
  • Ontwikkeling
  • Believe & Go For it

Werkwijze

Als facilitair dienstverlener zijn we betrokken bij onze klanten en creëren wij de best mogelijke oplossing voor uw vraagstuk. Het succes van onze dienstverlening zijn onze professionals. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling door trainingen, opleidingen en mooie opdrachten. Het resultaat? Energieke en enthousiasme professionals!

The facility lab

Met the facility lab willen we iedereen die zich in Nederland met Facility Management bezighoudt inspireren. Het is een synoniem voor onze ontwikkeldrang in de breedste zin van het woord. Het is onze manier van werken, welke zich kenmerkt door het delen van kennis, het opleiden en trainen van onze professionals en het continue streven naar de ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij vergaren kennis door zelf te onderzoeken, te experimenteren en door bewegingen in de markt te volgen.

Lees meer

Team ArrangeGroup

ArrangeGroup werkt altijd vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wij stimuleren kennisdeling en -verbreding door regelmatig bijeenkomsten te organiseren. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur ook veel aandacht voor ontspanning. Wil je weten wie er bij ons werken? Kijk dan bij ArrangeGroupArrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy?
Lees meer