ArrangeGroup

Profielen

Samen carrière maken binnen Facility Management

De vakgebieden Facility Management en Inkoop zitten vol uitdagingen. Met interessante functies, profielen en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Dat maakt ons een betrokken werkgever en garandeert jou van passende, uitdagende opdrachten en functies bij onze opdrachtgevers. Samen met ArrangeGroup maak je carrière binnen Facility Management door zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien, wat zich vertaalt naar steeds meer kennis en verantwoordelijkheid. Samen ontwikkelen is ook samen ondernemen. Vanuit je eigen passie en talenten bouw je mee aan het succes van ArrangeGroup. Zo leveren we allemaal een bijdrage aan de ontwikkeling van kennis, opdrachtgevers én ArrangeGroup. Bij ArrangeGroup hanteren we vier verschillende facilitaire profielen voor onze interim dienstverlening.

Facility Talent

Als Facility Talent doe jij, in een interim functie, je eerste werkervaring binnen de facilitaire markt op bij één van onze opdrachtgevers. Je geeft voor de duur van het project je commitment aan je ontwikkeling als Facility Talent. In deze rol krijg je de kans om je werkervaring en expertise uit te breiden op uitdagende opdrachten.

Interim Professional

Als Interim Professional krijg jij de ruimte om je eigen kansen te creëren in de wereld van Facility Management en Inkoop. Via uiteenlopende opdrachten maak je kennis met verschillende functies en projecten in het vakgebied. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal en je ontdekt samen met je Manager waar je sterk in bent en waarin je wilt groeien. Met een gezonde dosis lef ontwikkel jij zo de kracht om met ArrangeGroup te ondernemen, kennis te delen en dit te vertalen naar de markt.

Interim Manager

Binnen ArrangeGroup vragen we regelmatig om bevlogen Interim Managers en Adviseurs die het verschil willen én kunnen maken. Dit betekent dat jij je sporen binnen het vakgebied van Facility Management en/of Inkoop hebt verdiend. Werken bij ArrangeGroup betekent dat je vol ambitie samen met opdrachtgevers en collega’s werkt aan uiteenlopende opdrachten. ArrangeGroup ondersteunt jouw persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling binnen een open en informele cultuur.

ZZP’er

ZZP-ers die zich identificeren met de kernwaarden van ArrangeGroup binden we graag aan ons. Voor het aangaan van een prettige, goed werkende relatie zijn volgens ons uiteenlopende factoren van belang, zoals kennis, professionaliteit en kwaliteit. Wat doen wij voor jou? Om te beginnen voorzien we je van opdrachten, waarvoor je zelf dus geen acquisitie hoeft te doen. Daarnaast betrekken we je ook nog eens actief bij kennisdeling en ondersteunende activiteiten, zoals netwerkborrels en rondetafels.

bel mij terug