ArrangeGroup

Ontwikkeling

Ontwikkeling geeft energie, vertrouwen en leidt tot vooruitgang en kwaliteit. Daarom investeert ArrangeGroup in opleidingen, trainingen en kennis. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Onze The Facility Lab staat voor resultaatgericht ontwikkelen en dagelijks innoveren. Niet alleen onze eigen professionals, maar ook onze opdrachtgevers en het werkveld zijn hierbij gebaat. ArrangeGroup staat garant voor professionals met passie en inhoud!

Ontwikkeling door kennis delen

De waarde van kennis wordt vooral bepaald door het delen van deze expertise met de juiste mensen. Daarom is ArrangeGroup altijd bezig met het ontwikkelen van kennis om deze vervolgens te delen met haar professionals en relaties. Vanuit toekomstige veranderingen, innovaties en actuele thema’s wordt relevante kennis progressief opgebouwd en ingezet. ArrangeGroup is zelf ook gespecialiseerd in het geven van trainingen, coaching en talentontwikkelingen en is gecertificeerd in TTI en MyLogin. Hiermee onderschrijft ArrangeGroup haar eigen mission statement:

“Empowering People and Business”

Incompany opleidingen

Naast actieve kennisontwikkeling, volgen onze professionals ook diverse opleidingen en trainingen. Afhankelijk van de vastgestelde leerstijl en voorkeuren verschilt de invulling van het opleidings- en trainingsprogramma. We bieden onze facilitaire interimmers regelmatig verschillende incompany opleidingen aan, bijvoorbeeld NEVI, Prince2, Facilitaire Bedrijfskunde, Agile, Leidinggeven en Lean Six Sigma. Onze facilitaire interimmers volgen een zelfstandig programma om zich te verrijken met actuele kennis en zichzelf verder te ontwikkelen tot de facilitaire professional die ze willen zijn. Deze opleidingen worden bij ons op kantoor in Amersfoort gegeven.

bel mij terug