ArrangeGroup

werken bij arrangegroup

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Bij ArrangeGroup staan de kernwaarden ‘professionaliteit’ en ‘relatie’ centraal tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur veel aandacht voor ontspanning en ontwikkeling. We hechten veel waarde aan het kennen van onze collega’s, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Als betrokken werkgever regelen we passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers.

 

Leuk om vóór en méé te werken!

Sander Koop, Owner & Director van ArrangeGroup: “ArrangeGroup is leuk om voor én mee te werken. Ik vind het geweldig om vooruitgang te boeken voor opdrachtgevers door gezamenlijk waarde toe te voegen. Dit doen we met veel plezier. Deze combinatie van vooruitgang en plezier is mijn drijfveer. Dankzij deze toegevoegde waarde, kennis en plezier onderscheiden we ons van concurrenten.”

 

Marcella Mesker, Interim Professional bij ArrangeGroup: “ArrangeGroup heeft een duidelijke visie op het gebied van Facility Management en onderscheidt zich door dichtbij relaties, professionals en de omgeving te staan. Ik heb het gevoel dat ArrangeGroup volledig achter haar medewerkers staat en iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor voel ik me echt op mijn plaats bij ArrangeGroup en merk ik dat ik zeer betrokken ben bij het bedrijf en mijn collega’s.”

 

Jenny Erren, Servicedeskmedewerker bij ArrangeGroup: “De cultuur van ArrangeGroup spreekt me erg aan, omdat we medewerkers centraal stellen en iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Er is een mooie combinatie tussen hard werken en sociale activiteiten. Toen ik werd aangenomen sprong ik daarom een gat in de lucht! Ik vond het fijn om in het facilitaire vakgebied te werken met andere gemotiveerde professionals.”

empowering people and business

Het vakgebied Facility Management zit boordevol uitdagingen. Met interessante functies en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Interesse? Solliciteer op een van onze vacatures of verstuur ons je open sollicitatie.

bel mij terug