Werken bij 2018-01-08T16:39:43+00:00

the facility lab

the facility lab

Werken bij ArrangeGroup

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Bij ArrangeGroup staan de kernwaarden ‘Relatie’, ‘Ontwikkeling’ en ‘Believe & Go For It’ centraal tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur veel aandacht voor ontspanning en ontwikkeling. We hechten veel waarde aan het kennen van onze collega’s, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Als betrokken werkgever regelen we passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers.

Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup: “ArrangeGroup is leuk om voor én mee te werken. Ik vind het geweldig om vooruitgang te boeken voor opdrachtgevers door gezamenlijk waarde toe te voegen. Dit doen we met veel plezier. Deze combinatie van vooruitgang en plezier is mijn drijfveer. Dankzij deze toegevoegde waarde, kennis en plezier onderscheiden we ons van concurrenten.”

Werk en omgeving beter en leuker maken!

Het vakgebied Facility Management zit boordevol uitdagingen. Met interessante functies en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Interesse? Solliciteer op een van onze vacatures of verstuur ons je open sollicitatie.

Alle vacatures

Cultuur

Dagelijks zijn onze professionals actief en betrokken bij onze opdrachten en opdrachtgevers. Samen creëren we omstandigheden waardoor iedere professional kan groeien en succesvol kan zijn in een hechte cultuur. Of je nu een Facility Talent, Interim Professional of Interim Manager bent, dit is de plek waar enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring samenkomen. Afgestemd op de persoonlijke levensfase, interesse en motivatie met respect voor elkaar, maakt ArrangeGroup die unieke en elkaar versterkende organisatie.

ArrangeGroup werkt altijd vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s. Zelfs al vervul je een opdracht doorgaans alleen, er is veel interactie! Zo stimuleren wij kennisdeling en -verbreding door regelmatig bijeenkomsten te initiëren, maar organiseren wij ook borrels en uitjes. De jaarlijkse weekendjes weg zijn breed bekend binnen onze organisatie en ook alumni spreken hier nog steeds erg enthousiast over. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur dus ook veel aandacht voor ontspanning, waarbij wij ons graag als maatschappelijk betrokken partner inspannen.

Ontwikkeling

Ontwikkeling geeft energie, vertrouwen en leidt tot vooruitgang en kwaliteit. Daarom investeert ArrangeGroup in opleidingen, trainingen en kennis. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Onze Facility Lab staat voor resultaatgericht ontwikkelen en dagelijks innoveren. Niet alleen onze eigen professionals, maar ook onze opdrachtgevers en het werkveld zijn hierbij gebaat. ArrangeGroup staat garant voor professionals met passie en inhoud!

Ontwikkeling door kennis delen
De waarde van kennis wordt vooral bepaald door het delen van deze expertise met de juiste mensen. Daarom is ArrangeGroup altijd bezig met het ontwikkelen van kennis om deze vervolgens te delen met haar professionals en relaties. Vanuit toekomstige veranderingen, innovaties en actuele thema’s wordt relevante kennis progressief opgebouwd en ingezet. ArrangeGroup is zelf ook gespecialiseerd in het geven van trainingen, coaching en talentontwikkelingen en is gecertificeerd in TTI en MyLogin.

Ontwikkeling door opleidingen
Naast actieve kennisontwikkeling, volgen onze professionals ook diverse opleidingen en trainingen. Afhankelijk van de vastgestelde leerstijl en voorkeuren verschilt de invulling van het opleidings- en trainingsprogramma. We bieden onze facilitaire interimmers regelmatig verschillende incompany opleidingen aan, bijvoorbeeld NEVI, Prince2, Facilitaire Bedrijfskunde, Agile, Leidinggeven en Lean Six Sigma. Onze medewerkers volgen een zelfstandig programma om zich te verrijken met actuele kennis en zichzelf verder te ontwikkelen tot de facilitaire professional die ze willen zijn. Deze opleidingen worden bij ons op kantoor in Hilversum gegeven.