Werken bij ArrangeGroup?

Dit zijn wij! Wie ben jij?
Kom met ons kennismaken!

Onze vacatures & stages

Het vakgebied Facility Management zit boordevol uitdagingen. Met interessante functies en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Interesse? Solliciteer op één van onze vacatures of verstuur een open sollicitatie en kom werken bij ArrangeGroup.

Eens een Arranger, altijd een Arranger!

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Werken bij ArrangeGroup is meer dan alleen het hebben van een baan. Je komt namelijk terecht in een hechte cultuur waar naast hard werken, ook ontwikkeling en ontspanning centraal staan. Enthousiast, gedreven en gepassioneerd, dat zijn wij. Wij zetten graag een stapje extra en hebben plezier in ons werk. Daarnaast hechten wij waarde aan het kennen van onze medewerkers, zowel persoonlijk als professioneel. Voor onze Arrangers regelen wij passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Welke opdrachtgevers dat zijn? Dat is afhankelijk van de BV waar je komt te werken.

ArrangeGroup bestaat uit drie BV’s:

  • Arrange Integrated: Via Arrange Integrated ga jij in een vast team voor een langere periode aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Ben jij iemand die graag in teamverband werkt en een vaste locatie hebt? Maak dan kennis met Arrange Integrated!
  • Arrange Interim: Je komt als interimmer in dienst bij Arrange Interim, maar werkt vervolgens op tijdelijke basis voor verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk. Hou jij van vrijheid en afwisseling? Dan is Arrange Interim echt iets voor jou!
  • Arrange Consultancy: Bij Arrange Consultancy denken wij als FM professionals mee met onze klanten over problemen en vraagstukken en geven daarbij passend advies. Heb jij een sterk analytisch vermogen en denk je in oplossingen? Kom dan een kijkje nemen bij Arrange Consultancy!
arrange-wat-betekent-het-werken-bij

Geluk

Wij geloven in onze medewerkers, in onze ‘Arrangers’! Zij zijn belangrijk voor ons en wij zijn zuinig op hen. Door middel van een happiness scan meten wij continu de geluksbeleving. Een blije medewerker is voor ons iemand die met plezier naar zijn of haar werk gaat en zowel inhoudelijk als persoonlijk plezier, voldoening, trots en verbinding ervaart op de werkplek en met collega’s. Wij geloven dat je ook vitaler en productiever bent als je je happy voelt. Daarom streven wij naar een happiness score van een 9 en doen er alles aan om dat te realiseren.

arrange-werkgeluk

Onze cultuur en kernwaarden

arrange-relatie

Relatie
Wij richten ons op de relatie tussen medewerkers onderling en met opdrachtgevers. Wij hebben een sterke band met collega´s die door heel Nederland werkzaam zijn. Door elkaar regelmatig op te zoeken blijven wij met elkaar in verbinding. Informatieve sessies, borrels, weekendjes weg: er staat altijd wat leuks op de agenda.

arrange-ontwikkeling

Ontwikkeling
Wij stimuleren de ontwikkeling van onze Arrangers, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Er is veel aandacht voor opleidingen, trainingen en coachingstrajecten. Dit is niet alleen prettig voor jou als professional, maar ook voor onze opdrachtgevers. Hierdoor staan wij garant voor professionals met passie en inhoud.

arrange-believe-and-go-for-it

Believe and Go For It
ArrangeGroup is een dynamische en platte organisatie met veel mogelijkheden. Wij denken in mogelijkheden en niet in risico’s. Hierdoor kunnen wij heel creatief zijn. Als wij een droom hebben en wij geloven hierin, dan gaan wij er echt voor! Heeft iemand een goed idee en is er draagvlak? Dan kan dit ook écht gerealiseerd worden.

Waarom werken bij ArrangeGroup?

Onze recruiters

Maak kennis met onze recruiters Marloes, Natasha en Iris. Zij zijn doorgaans jouw eerste aanspreekpunt als je solliciteert.

 Marloes van Wijk
Marloes van WijkRecruiter Arrange Integrated
marloes.vanwijk@arrangegroup.nl
Neem contact op met Marloes
Recruiter Arrange Integrated
Natasha Snoek
Natasha SnoekResource Manager Arrange Interim
natasha.snoek@arrangegroup.nl
Neem contact op met Natasha Recruiter Arrange Interim
Iris Lammerts van Bueren
Iris Lammerts van BuerenRecruiter Arrange Interim
iris.lammertsvanbueren@arrangegroup.nl
Neem contact op met Iris
Recruiter Arrange Interim