Welkom bij ArrangeGroup!

Dit zijn wij! Wie ben jij?
Kom met ons kennismaken!

Onze vacatures & stages

Het vakgebied Facility Management zit boordevol uitdagingen. Met interessante functies en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Interesse? Solliciteer op één van onze vacatures of verstuur een open sollicitatie.

Alle vacatures

Eens een Arranger, altijd een Arranger!

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Bij ArrangeGroup staan drie kernwaarden centraal: Relatie, Ontwikkeling en Believe & Go For It. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur veel aandacht voor ontwikkeling en ontspanning. Wij werken met elkaar samen met als doel om continu te verbinden. Onze enthousiaste, gedreven en gepassioneerde medewerkers zetten graag een stapje extra, staan open voor hun persoonlijke ontwikkeling en hebben plezier in hun werk. Ook hechten wij waarde aan het kennen van medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Als betrokken werkgever regelen wij passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers.

ArrangeGroup bestaat uit drie BV’s:

  • Arrange Integrated: Via Arrange Integrated ga jij in een vast team voor een langere periode aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Ben jij iemand die graag in teamverband werkt en een vaste standplaats hebt? Maak dan kennis met Arrange Integrated!
  • Arrange Interim: Je komt als interimmer in dienst bij Arrange Interim, maar werkt vervolgens op tijdelijke basis voor verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk. Hou jij van vrijheid en afwisseling? Dan is Arrange Interim echt iets voor jou!
  • Arrange Consultancy: Bij Arrange Consultancy denken wij als FM professionals mee met onze klanten over problemen en vraagstukken en geven daarbij passend advies. Heb jij een sterk analytisch vermogen en denk je in oplossingen? Kom dan een kijkje nemen bij Arrange Consultancy!

Geluk

ArrangeGroup gelooft in haar medewerkers. Wij noemen hen Arrangers. Zij bezitten het groene DNA en werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zij zijn belangrijk voor ons en wij zijn zuinig op hen. Wij willen dan ook continu weten hoe het zit met het werkplezier en werkgeluk. Door middel van een happiness scan meten wij deze geluksbeleving. Een blije medewerker is voor ons iemand die met plezier naar zijn of haar werk gaat en zowel inhoudelijk als persoonlijk plezier, voldoening, trots en verbinding ervaart op de werkplek en met collega’s. Wij geloven dat als je happy bent, je daardoor ook vitaler en productiever bent. Wij streven naar een happiness score van een 9 en gaan daar alles aan doen om dat te realiseren.

Onze cultuur

Relatie
ArrangeGroup richt zich op de relatie tussen medewerkers onderling en met opdrachtgevers. Wij hebben een goede band met collega´s die door heel Nederland werkzaam zijn. Door regelmatig bijeenkomsten (van borrels tot informatieve sessies) te organiseren, zoeken wij verbinding met elkaar. Hierbij proberen wij elkaar te inspireren, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

Ontwikkeling
ArrangeGroup stimuleert ontwikkeling en investeert in opleidingen, trainingen, coachings-trajecten en allerlei manieren van kennisdeling. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze kennis delen wij via diverse kennistools en bijeenkomsten. Niet alleen onze eigen professionals, maar ook onze opdrachtgevers en het werkveld zijn hierbij gebaat. Hierdoor staan wij garant voor professionals met passie en inhoud!

Believe and Go For It
ArrangeGroup is een dynamische en platte organisatie met veel mogelijkheden. Als wij een droom hebben en wij geloven hierin, dan gaan wij er echt voor! Heeft iemand een goed idee? Met een goede argumentatie? Is er ruimte en voldoende draagvlak? Dan kan dit écht gerealiseerd worden. Een mooi voorbeeld is het Hospitality concept NUTTIG!.

Waarom werken bij ArrangeGroup?

Onze recruiters

Maak kennis met onze recruiters Marloes, Natasha en Iris. Zij zijn doorgaans jouw eerste aanspreekpunt als je solliciteert.

 Marloes van Wijk
Marloes van WijkRecruiter Arrange Integrated
marloes.vanwijk@arrangegroup.nl
Neem contact op met Marloes
Recruiter Arrange Integrated
Natasha Snoek
Natasha SnoekRecruiter Arrange Interim
natasha.snoek@arrangegroup.nl
Neem contact op met Natasha Recruiter Arrange Interim
Iris Lammerts van Bueren
Iris Lammerts van BuerenRecruiter Arrange Interim
iris.lammertsvanbueren@arrangegroup.nl
Neem contact op met Iris
Recruiter Arrange Interim