the facility lab

the facility lab

Werken bij ArrangeGroup

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Bij ArrangeGroup staan drie kernwaarden centraal: Relatie, Ontwikkeling en Believe & Go For It. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur veel aandacht voor ontwikkeling en ontspanning. Wij werken met elkaar samen met als doel om continu te verbinden. Onze enthousiaste, gedreven en gepassioneerde medewerkers zetten graag een stapje extra, staan open voor hun persoonlijke ontwikkeling en hebben plezier in hun werk. Ook hechten wij waarde aan het kennen van medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Als betrokken werkgever regelen wij passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers.

Relatie
ArrangeGroup richt zich op de relatie tussen medewerkers onderling en met opdrachtgevers. Wij hebben een goede band met collega´s die door heel Nederland werkzaam zijn. Door regelmatig bijeenkomsten (van borrels tot informatieve sessies) te organiseren, zoeken wij verbinding met elkaar. Hierbij proberen wij elkaar te inspireren, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

Ontwikkeling
ArrangeGroup stimuleert ontwikkeling en investeert in opleidingen, trainingen, coachings-trajecten en allerlei manieren van kennisdeling. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze kennis delen wij via diverse kennistools en bijeenkomsten. Niet alleen onze eigen professionals, maar ook onze opdrachtgevers en het werkveld zijn hierbij gebaat. Hierdoor staan wij garant voor professionals met passie en inhoud!

Believe and Go For It
ArrangeGroup is een dynamische en platte organisatie met veel mogelijkheden. Als wij een droom hebben en wij geloven hierin, dan gaan wij er echt voor! Heeft iemand een goed idee? Met een goede argumentatie? Is er ruimte en voldoende draagvlak? Dan kan dit écht gerealiseerd worden. Een mooi voorbeeld is het Hospitality concept NUTTIG!.

Happiness op de werkvloer

ArrangeGroup gelooft in haar medewerkers. Wij noemen hen Arrangers. Zij bezitten het groene DNA en werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zij zijn belangrijk voor ons en wij zijn zuinig op hen. Wij willen dan ook continu weten hoe het zit met het werkplezier en werkgeluk. Door middel van een happiness scan meten wij deze geluksbeleving. Een blije medewerker is voor ons iemand die met plezier naar zijn of haar werk gaat en zowel inhoudelijk als persoonlijk plezier, voldoening, trots en verbinding ervaart op de werkplek en met collega’s. Wij geloven dat als je happy bent, je daardoor ook vitaler en productiever bent. Wij streven naar een happiness score van een 9 en gaan daar alles aan doen om dat te realiseren.

Leuk om voor én mee te werken

Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup: “ArrangeGroup is leuk om voor én mee te werken. Ik vind het geweldig om vooruitgang te boeken voor opdrachtgevers door gezamenlijk waarde toe te voegen. Dit doen wij met veel plezier. Deze combinatie van vooruitgang en plezier is mijn drijfveer. Dankzij deze toegevoegde waarde, kennis en plezier maken wij werk en omgeving beter en leuker.”

Onze recruiters

Maak kennis met onze recruiters Natasha Snoek en Marloes van Wijk. Zij zijn doorgaans jouw eerste aanspreekpunt als je solliciteert.

Natasha Snoek
Natasha SnoekRecruiter Arrange Interim
natasha.snoek@arrangegroup.nl

“The only way to have great work is to love what you do!”

Plezier en passie maken het verschil. Natasha ontdekt graag hoe wij elkaar blij kunnen maken!

 Marloes van Wijk
Marloes van WijkRecruiter Arrange Integrated
marloes.vanwijk@arrangegroup.nl

“Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald”

Doe hetgeen wat je zelf belangrijk vindt en doe dit op jouw manier. Op die manier haal je volgens Marloes het beste uit je leven.

Typisch ArrangeGroup

De volgende kenmerken beschrijven onze cultuur:

  • Plezierig hard werken
  • Samenwerken, kennis delen en ontwikkelen
  • Aandacht voor werkplezier en werkgeluk
  • Sociale ondernemers
  • Eens een Arranger, altijd een Arranger

Onze vacatures

Het vakgebied Facility Management zit boordevol uitdagingen. Met interessante functies en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Interesse? Solliciteer op één van onze vacatures of verstuur een open sollicitatie.

Alle vacatures