Werken bij ArrangeGroup?

Dit zijn wij! Wie ben jij?
Kom met ons kennismaken!

Onze vacatures & stages

Het vakgebied Facility Management zit boordevol uitdagingen. Met interessante functies en opdrachten voor elk opleidings- en ervaringsniveau. Zo groei je met je eigen professionele ontwikkeling mee. Interesse? Solliciteer op één van onze vacatures of verstuur een open sollicitatie en kom werken bij ArrangeGroup.

Eens een Arranger, altijd een Arranger!

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Werken bij ArrangeGroup is meer dan alleen het hebben van een baan. Je komt namelijk terecht in een hechte cultuur waar naast hard werken, ook ontwikkeling en ontspanning centraal staan. Enthousiast, gedreven en gepassioneerd, dat zijn wij. Wij zetten graag een stapje extra en hebben plezier in ons werk. Daarnaast hechten wij waarde aan het kennen van onze medewerkers, zowel persoonlijk als professioneel. Voor onze Arrangers regelen wij passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Welke opdrachtgevers dat zijn? Dat is afhankelijk van de BV waar je komt te werken.

ArrangeGroup bestaat uit drie BV’s:

  • Arrange Integrated: Via Arrange Integrated ga jij in een vast team voor een langere periode aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Ben jij iemand die graag in teamverband werkt en een vaste locatie hebt? Maak dan kennis met Arrange Integrated!
  • Arrange Interim: Je komt als interimmer in dienst bij Arrange Interim, maar werkt vervolgens op tijdelijke basis voor verschillende opdrachtgevers uit ons netwerk. Hou jij van vrijheid en afwisseling? Dan is Arrange Interim echt iets voor jou!
  • Arrange Consultancy: Bij Arrange Consultancy denken wij als FM professionals mee met onze klanten over problemen en vraagstukken en geven daarbij passend advies. Heb jij een sterk analytisch vermogen en denk je in oplossingen? Kom dan een kijkje nemen bij Arrange Consultancy!
arrange-wat-betekent-het-werken-bij

Geluk

Wij geloven in onze medewerkers, in onze ‘Arrangers’! Zi