ArrangeGroup

Missie & Visie

ArrangeGroup gelooft dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en sociaal verantwoord ondernemerschap. Door te werken vanuit de relatie en het delen van onze expertise op het gebied van Facility Management en inkoop, ontwikkelt ArrangeGroup verantwoorde Full Resource Management oplossingen en enthousiaste, gedreven professionals. Met als doel van onze missie:

Empowering People and Business!

Onze visie

ArrangeGroup biedt als full resourcer een breed palet ‘resource solutions’ binnen Facility Management en inkoop. Van advies tot capaciteitsoplossingen en van onderzoek tot workshops en coaching. Alles wat nodig is om opdrachtgevers en professionals in hun kracht te zetten. Te midden van het sterk groeiende aantal resource aanbieders onderscheidt ArrangeGroup zich door dichtbij haar relaties, professionals en omgeving te staan. Rekening houdend met hun wensen, aanhaken op hun waarden en bijdragen aan hun dromen en doelen geeft ArrangeGroup haar bestaansrecht. Door onze ontwikkelings- en innovatiekracht, met snelheid en efficiency als sleutel tot succes, zetten wij opdrachten en mensen in hun kracht. Mede hierdoor geldt onze aanpak als een succesfactor voor het bedrijfsleven, de overheid- en de zorgsector.

The Lab Philosophy

Met onze ‘Facility Lab Philosophy’ willen we iedereen die zich in Nederland met Facility Management bezighoudt inspireren. We zien ArrangeGroup als broed- en verzamelplaats voor kennis, co-creatie, creativiteit, sociaal verantwoord ondernemerschap en innovatie. Dit komt tot uiting in onze ‘Facility Lab’. Wij zijn ons eigen laboratorium waarin we experimenteren en innoveren. Dit heeft positieve effecten op energie, vooruitgang, zingeving en duurzame kwaliteit en waarde.

Voorbeelden van de diensten die wij leveren, zijn te vinden bij ‘onze diensten’.

bel mij terug