ArrangeGroup

Corporate story

ArrangeGroup is in 2000 opgericht met het doel een verschil te maken in de facilitaire markt èn om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière in het facilitaire werkveld. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. Carrière, veiligheid en duurzaamheid spelen bij ArrangeGroup een belangrijke rol.

Full resourcer

Actiegericht en resultaatgericht werken: daar staat ArrangeGroup voor. Met daadkracht oplossingen op het gebied van Facility Management vormen en deze opdrachten met overtuiging en plezier uitvoeren. Samen met de opdrachtgever zorgen voor een toegevoegde waarde op de lange termijn.

ArrangeGroup biedt als ‘full resourcer’ het totale pakket aan diensten en expertise op het gebied van Facility Management en Inkoop. Ook het component HR valt binnen onze expertise, omdat het bij beiden gaat om het ontwikkelen van mensen. De dynamische markt en de snel opeenvolgende veranderingen vragen om nieuwe denkwijzen. Als ontwikkelbedrijf blijven we kritisch en haken we hier op aan door met nieuwe producten en diensten te komen. Met als doel: Empowering People and Business!

Corporate story

Arjan Elst, owner & director van ArrangeGroup: “Onze lange termijn visie is om te groeien met onze belangrijkste diensten: interim-opdrachten, Facility Management-contracten en innovaties uit The Facility Lab. Het verzorgen van sociaal en verantwoord werkgeverschap! Zodat onze medewerkers terechtkomen bij de facilitaire dienst die het beste in hun levensfase past.”

Sander Koop, owner & director van ArrangeGroup: “ArrangeGroup is leuk om vóór en méé te werken. Ik vind het geweldig om vooruitgang te boeken voor opdrachtgevers door gezamenlijk waarde toe te voegen. Dit doen we met veel plezier. Deze combinatie van vooruitgang en plezier is mijn drijfveer. Dankzij deze toegevoegde waarde, kennis en plezier onderscheiden we ons van concurrenten.”

bel mij terug