Senior Consultant

Kan jij in korte tijd complexe vraagstukken doorgronden en glasheldere analyses maken? En koppel je jouw analytisch denkvermogen aan creativiteit om daarmee tot concrete en werkbare oplossingen te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je zit aan tafel bij (FM) directie- en managementteams en weet daar met impact te handelen. Als doorgewinterde organisatieadviseur ken je het Facility Management vak van binnen en van buiten. Je bent ondernemend, beschikt over een substantieel netwerk en haalt lol uit het ontwikkelen van nieuwe producten, klanten en markten. Naast ‘je eigen broek ophouden’ genereer je ook werk voor collega’s.

Hoe we jou voor ons zien?

Je hebt ruime ervaring in het adviseren over de effectiviteit en toegevoegde waarde van FM. Vanuit vakmatige honger naar kennis ben je voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. Je hebt een onderbouwde visie op FM (transformatie) waar je klanten mee enthousiasmeert en inspireert. Samen denken en doen is jou op het lijf geschreven. Daarnaast ben je enthousiast en mensgericht en een inspirerende en waardevolle aanvulling op ons team. Want naast onderzoeks- en adviesprojecten werk je mee aan de doorontwikkeling van het leukste facilitair adviesbureau van Nederland!

Om onze groei kracht bij te zetten, is Arrange Consultancy op zoek naar een energieke en ervaren consultant met een focus op de mens.

Wat breng je mee?

  • Je hebt ervaring als externe adviseur met bewezen commerciële slagkracht.
  • Je beschikt over interpersoonlijke en adviesvaardigheden die nodig zijn als adviseur.
  • Jij weet dat adviseren voornamelijk een zaak is van relaties en zet hiervoor jouw mens- en organisatiesensitiviteit en communicatievaardigheden in.
  • Je bent nieuwsgierig en innovatief ingesteld. Hiermee help je klanten verder en je ontwikkelt meteen het vakgebied.
  • Je hebt passie voor het vak en wilt samen met enthousiaste collega’s jouw professionele en persoonlijke ambities waar maken.
  • Je hebt tenminste een afgeronde HBO/WO-opleiding, het liefst op het gebied van Facility Management.
  • Aantoonbare affiniteit met overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties is een pre.

Praktisch om te weten

  • Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum en onze opdrachtgevers zitten door heel het land.
  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je niveau en ervaring met (op dit moment) een max. van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
  • Variabele beloning is bespreekbaar en een 32 of 36-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de lucky day. Dit is een dag in het jaar die mag worden ingezet om iets goeds te doen voor anderen.

Waar kom je te werken?

ArrangeGroup is een facilitair ondernemershuis waar Arrange Consultancy onderdeel van uitmaakt. Wij geloven in gezondere (facilitaire) organisaties en gunnen iedere organisatie hier naartoe te bewegen. Wij vinden dat iedere facilitaire organisatie eerlijke en onderbouwde reflectie verdient en inspiratie en handvatten om met volle energie de toekomst tegemoet te gaan! Met behulp van actieve co-creaties en toegankelijke denkkracht maken wij het verschil in de facilitaire advieswereld. Wij zijn gespecialiseerd in ‘happiness’, ‘business’ en ‘partnership’ en verrijken onze dienstverlening met de kracht van ons ondernemershuis. Een groot voordeel, want zo heb je een heleboel leuke collega’s met veel kennis in huis. Wij werken samen aan de ambitie ‘werk en omgeving beter en leuker maken’.

Lees hier de verhalen van Senior Consultant Sheryl Limburg en Junior Consultant Felicia Koning of bekijk onze film om hier meer gevoel bij te krijgen.

En hebben we een match?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Stuur dit naar consultancy@arrangegroup.nl.

En heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Sheryl Limburg, Directeur Arrange Consultancy, via sheryl.limburg@arrangegroup.nl.