Thuiswerken

Wij maken thuiswerkplekken beter en leuker

Nu we noodgedwongen thuiswerken, rijst steeds vaker de vraag of thuiswerken de nieuwe norm wordt. Het groeiende besef dat thuiswerken niet de productiviteit vermindert, zorgt dat steeds meer organisaties kijken naar het structureel inzetten van thuiswerken. Wel is het belangrijk voor organisaties dat thuiswerken goed wordt ingezet. FM speelt daar, in nauwe samenwerking met HR, een grote rol in. ArrangeGroup helpt je hier graag mee verder.

Wij maken thuiswerken beter en leuker! Hieronder lees je hoe wij jouw organisatie kunnen helpen, zodat medewerkers effectief en structureel thuis kunnen werken. Ook geven we een aantal handige tips en tricks hoe je de thuiswerkplek optimaliseert en lees je hoe de Directeur van ArrangeGroup het zelf ervaart om thuis te werken.

Tips voor thuiswerken

Arrange Integrated

Arrange Integrated biedt  al geruime tijd unieke vastgoed concepten, waarbij wij wonen en werken combineren.  De zogeheten mixed-use concepten. Een unieke kans voor vastgoedeigenaren en ontwikkelaars gezien de verschuiving naar meer thuiswerken in onze samenleving.

Arrange Interim

Arrange Interim helpt mee met de inrichting en inzet van de juiste faciliteiten thuis. Mogelijk zelfs coördinatie bij de verhuizing naar een nieuw pand. In samenwerking met HR werken wij mee op beleidsniveau. 

Arrange Consultancy

Arrange Consultancy weet hoe organisaties eenvoudig de betrokkenheid, de verbinding en het werkgeluk van thuiswerkers kunnen  verhogen en helpt hier graag mee. Dit doen zij middels diverse advies sessies, trainingen en workshops. 

Direct in contact? Evelien helpt je graag

Evelien Weber

Evelien Weber
Manager Neeff
evelien.weber@arrangegroup.nl
06 40 20 36 76

Wil je meer weten? 

Lees hier verder

Direct in contact? Birgit helpt je graag

Birgit

Birgit Stamhuis
Accountmanager
birgit.stamhuis@arrangegroup.nl
06 40 07 90 87

Wil je meer weten? 

Lees hier verder

Direct in contact? Sheryl helpt je graag 

Sheryl Limburg

Sheryl Limburg
Directeur Arrange Consultancy
sheryl.limburg@arrangegroup.nl
06 55 33 42 38

Wil je meer weten? 

Lees hier verder

Nog meer interessant voor jou