Team ArrangeGroup

ArrangeGroup heeft haar aandachtsgebieden onderverdeeld in: Directie, Marketing & Communicatie, Human Resource Management, Facility- en Project Management, Finance & Control en Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy.

Directieteam

Arjan Elst
Arjan ElstDirecteur ArrangeGroup

“Nil Volentibus Arduum”

Voor hen die willen is niets onmogelijk. Arjan vindt het ontzettend waardevol als je weet waar je voor staat. Als je je energie kunt richten op deze dingen, is er veel mogelijk en ligt het geluk in eigen hand.

Sander Koop
Sander KoopDirecteur ArrangeGroup

“Believe and Go For It!”

Sander heeft een sterk geloof in de kracht van de mens én het succes van het samen. Als je erin gelooft en er samen voor gaat, liggen plezier, succes en vooruitgang in het verschiet. Dan volgt echt geluk!

Gabrielle Herschel
Gabrielle HerschelDirecteur Finance

“Niet alles wat telt, kan geteld worden. En niet alles wat kan worden geteld, telt.”

Gabrielle is verantwoordelijk voor de afdeling Finance & Control. Met energie en enthousiasme creëert zij de beste randvoorwaarden om samen met het team de spil te zijn tussen finance en de business.

Marketing & Communicatie

Jinni Christiaanse
Jinni ChristiaanseAdviseur Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“Doe de dingen die je leuk vindt en
inspireer anderen hiermee!”

Jinni is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van ArrangeGroup op tactisch niveau. Met haar organisatietalent, structuur en resultaatgerichtheid zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Anne Elliott
Anne ElliottMarketing & Communicatie Adviseur
marketing@arrangegroup.nl

“A goal without a plan
is just a dream!”

Anne zet haar creativiteit in voor de uitstraling en promotie van ArrangeGroup. Zij houdt zich daarbij vooral bezig met de operationele kant van alle Marketing en Communicatie activiteiten.

Human Resource Management

Nathalie van der Meer
Nathalie van der MeerHR Manager
hr@arrangegroup.nl

“Geloof niet alles wat je denkt”

Een sterke HR & Facilitaire organisatie waar aandacht voor vitaliteit en werkgeluk de norm is, drijft Nathalie dagelijks in haar werk. Nathalie zet zich in voor blije medewerkers die optimaal gefaciliteerd worden bij het uitvoeren van onze dienstverlening en het realiseren van (persoonlijke) groei.

Marsha Jurgens
Marsha JurgensMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Optimism is the best way to see life”

Marsha zet zich graag in voor (en met) anderen. Samen er met plezier vol voor gaan is waar zij het meeste energie van krijgt. Met haar optimisme en hart voor HR zet zij zich op HR gebied in voor de medewerkers van de ArrangeGroup.

Rutger Strijbos
Rutger StrijbosMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid”

Als HR medewerker is Rutger samen met zijn collega’s verantwoordelijk voor HR-gerelateerde administratieve taken. Daarbij zorgt hij voor een betrouwbare en klantgerichte HR-administratie.

Joyce Berger
Joyce Berger Medewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Energy flows where attention goes”

Als HR medewerker is Joyce samen met haar collega’s verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke HR dienstverlening. Met haar positieve instelling en kritische blik is zij een onmisbare schakel in het team.

Facility- en Project Management

Sylvia Hoff
Sylvia HoffOfficemanager
info@arrangegroup.nl

“I believe you can speak things into existence”

Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele wereld ben je geboren. Sylvia zorgt ervoor dat alle facilitaire zaken op kantoor tot in de puntjes geregeld zijn.

Vivienne Thakoer
Vivienne ThakoerRecruiter
vivienne.thakoer@arrangegroup.nl

“Pleasure in the job puts perfection in the work”

Als Recruiter is Vivienne altijd op zoek naar nieuw talent, ofwel nieuwe Arrangers. Met haar persoonlijke benadering en oprechte interesse helpt zij facilitaire talenten graag verder.

Finance & Control

Gabrielle Herschel
Gabrielle HerschelInterim Manager Finance & Control
finance@arrangegroup.nl

“Niet alles wat telt, kan geteld worden. En niet alles wat kan worden geteld, telt. ”

Gabrielle is verantwoordelijk voor de afdeling Finance & Control. Met energie en enthousiasme creëert zij de beste randvoorwaarden om samen met het team de spil te zijn tussen finance en de business.

Karin Post
Karin PostFinancieel Medewerker
finance@arrangegroup.nl

“Wat je geeft, krijg je terug.”

Als Financieel Medewerker staat Karin altijd klaar voor andere en vind zij het belangrijk om verantwoord om te gaan met geld. Zij is met name verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenbeheer.

Jessy Elshoff
Jessy ElshoffAssistent Controller
finance@arrangegroup.nl

“Als je helemaal jezelf kan zijn zet je extra stappen”

Als Assistent Controller controleert Jessy de juistheid en volledigheid van de cijfers en voorziet in het verhaal achter de cijfers. Dit doet hij met veel energie en creativiteit.

Aarjanne Staal
Aarjanne StaalFinancial Controller
finance@arrangegroup.nl

“Het maakt niet uit of het glas halfvol is of half leeg, zolang je het maar kan vullen. ”

Als Financial Controller is Aarjanne verantwoordelijk voor het opleveren van verantwoordingsinformatie. Daarnaast levert zij een bijdrage aan toekomstgerichte informatie. Dit doet zij met veel enthousiasme.

Ook bij ons werken?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Je vindt ze op werkenbijarrangegroup.nl.