Team ArrangeGroup

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wij stimuleren kennisdeling en -verbreding door regelmatig bijeenkomsten te organiseren. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur ook veel aandacht voor ontspanning. Wil je weten wie er bij ons werken? Kijk dan hieronder bij het team van ArrangeGroup, of kijk bij de teams van Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy!

Directie

Arjan Elst
Arjan ElstDirecteur
directie@arrangegroup.nl

“Nil Volentibus Arduum. Voor hen die echt willen is niets te moeilijk.”

Arjan vindt het ontzettend waardevol als je weet waar je voor staat. Als je je energie kunt richten op deze dingen, is er veel mogelijk en ligt het geluk in eigen hand.

Sander Koop
Sander KoopDirecteur
directie@arrangegroup.nl

“Believe and Go For It!”

Sander heeft een sterk geloof in de kracht van de mens én het succes van het samen. Als je erin gelooft en er samen voor gaat, liggen plezier, succes en vooruitgang in het verschiet. Dan volgt echt geluk!

Marketing & Communicatie

Angelique van der Wal
Angelique van der WalManager Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“Je weet niet wat je kunt, totdat je het probeert.”

Angelique is eindverantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communicatie en verdiept zich in zowel de externe als interne klant. Haar strategische visie wordt verder doorvertaald naar tactische en operationele plannen. Samen met collega’s gaat ze voor het optimale resultaat en een hoge klanttevredenheid.

Jinni Christiaanse
Jinni ChristiaanseMarketing & Communicatie Adviseur
marketing@arrangegroup.nl

“Doe de dingen die je leuk vindt en inspireer anderen hiermee!”

Als Marketing & Communicatie Adviseur is Jinni verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van ArrangeGroup. Met haar organisatietalent, structuur en resultaatgerichtheid zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

HR & Facilities

Susan Claassen
Susan ClaassenManager HR & Facilities
hr@arrangegroup.nl

“Do what you love & love what you do!”

Als Manager HR & Facilities zet Susan het beleid en de kaders uit voor een prettige en professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke aandacht, ontwikkeling en plezier.

Ellen van Dijk
Ellen van DijkHR Medewerker
hr@arrangegroup.nl

“Wie goed doet, goed ontmoet”

Ellen vindt het leuk om te zien dat je zèlf kunt bijdragen aan een betere en socialere wereld. Meestal krijg je dat dan ook terug vanuit je omgeving. Aan contact met mensen hecht zij dan ook veel waarde.

Sylvia Hoff
Sylvia HoffOffice Manager
info@arrangegroup.nl

“Non nobis solum. Sed toti mundo nati”

Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele wereld ben je geboren. Als Office Manager zorgt Sylvia dat alle facilitaire zaken en de dagelijkse gang van zaken op kantoor goed geregeld zijn. Daarnaast biedt zij ondersteuning aan de directie van ArrangeGroup.

Finance & Control

Lydia Terlingen
Lydia TerlingenManager Finance & Control
finance@arrangegroup.nl

“Als je niet valt, kan je ook niet opstaan.”

Als Manager Finance & Control zorgt Lydia ervoor dat alles op orde is op financieel gebied. Dat doet zij graag binnen de energie, dynamiek en ontwikkelingen van ArrangeGroup.

Tatiana Reintjes
Tatiana Reintjes Finance Medewerker
finance@arrangegroup.nl

“Leer niet om te werken, maar werk om te leren.”

Tatiana zorgt voor het crediteuren- beheer en volgt in deeltijd de opleiding Bedrijfseconomie. Wat ze daar leert, past ze graag direct toe in de praktijk.

Willem Rog
Willem RogBusiness Controller
finance@arrangegroup.nl

“Leer leven door te leven.”

Leer het verhaal achter de cijfers kennen. Door het proces en de organisatie te leren kennen kan je vooruit kijken, op onverwachtse situaties inspelen, continu verbeteren en alle zaken ‘in control’ houden. Op die manier haalt Willem het beste uit de cijfers en de organisatie.

Bekijk ook de andere teams!

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy?
Lees meer