Team ArrangeGroup

Hieronder staan de collega’s die binnen de groep werken. Hier zijn de volgende afdelingen gevestigd: Marketing & Communicatie, Human Resources, Office- en Facility Management en Finance & Control.

Wil je weten wie er binnen de BV’s bij ons werkt? Kijk dan eens bij de teams van Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy.

Directie en Management

Arjan Elst
Arjan ElstDirecteur ArrangeGroup
arjan.elst@arrangegroup.nl

“Nil Volentibus Arduum”

Voor hen die willen is niets onmogelijk. Arjan vindt het ontzettend waardevol als je weet waar je voor staat. Als je je energie kunt richten op deze dingen, is er veel mogelijk en ligt het geluk in eigen hand.

Sander Koop
Sander KoopDirecteur ArrangeGroup
sander.koop@arrangegroup.nl

“Believe and Go For It!”

Sander heeft een sterk geloof in de kracht van de mens én het succes van het samen. Als je erin gelooft en er samen voor gaat, liggen plezier, succes en vooruitgang in het verschiet. Dan volgt echt geluk!

Angelique van der Wal
Angelique van der WalManager Business Support
angelique.vanderwal@arrangegroup.nl

“Live the life you love”

Angelique is verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing & Communicatie, Human Resources en Office- en Facility Management. Door collega’s in hun kracht te zetten, gaan we met elkaar voor een optimaal resultaat en een hoge klanttevredenheid.

Marketing & Communicatie

Jinni Christiaanse
Jinni ChristiaanseAdviseur Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“Doe de dingen die je leuk vindt en
inspireer anderen hiermee!”

Jinni is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van ArrangeGroup op tactisch niveau. Met haar organisatietalent, structuur en resultaatgerichtheid zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Anne Elliott
Anne ElliottMedewerker Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“A goal without a plan
is just a dream!”

Anne zet haar creativiteit in voor de uitstraling en promotie van ArrangeGroup. Zij houdt zich daarbij vooral bezig met de operationele kant van alle Marketing en Communicatie activiteiten.

Human Resources

Susan Claassen
Susan ClaassenHR Manager
hr@arrangegroup.nl

“Do what you love & love what you do!”

Susan zorgt voor het HR-beleid en voor een prettige en professionele werkomgeving binnen de afdeling HR waarin ruimte is voor persoonlijke aandacht, ontwikkeling en plezier.

Ellen van Dijk
Ellen van DijkMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Wie goed doet, goed ontmoet”

Ellen vindt het leuk om te zien dat je zèlf kunt bijdragen aan een betere en socialere wereld. Meestal krijg je dat dan ook terug vanuit je omgeving. Aan contact met mensen hecht zij dan ook veel waarde.

Marsha Jurgens
Marsha JurgensMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Optimism is the best way to see life”

Marsha zet zich graag in voor (en met) anderen. Samen er met plezier vol voor gaan is waar zij het meeste energie van krijgt. Met haar optimisme en hart voor HR zet zij zich op HR gebied in voor de medewerkers van de ArrangeGroup.

Shalina Panday
Shalina PandayMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Knowledge is of no value unless you put it into practice”

Als HR-medewerker heeft Shalina een goed gevoel voor de medewerkers en de organisatie. Zij is medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van een kwalitatief HR-beleid binnen ArrangeGroup en doet dit met veel plezier.

Office- en Facility Management

Sylvia Hoff
Sylvia HoffOfficemanager
info@arrangegroup.nl

“Non nobis solum. Sed toti mundo nati”

Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele wereld ben je geboren. Sylvia zorgt ervoor dat alle facilitaire zaken en de dagelijkse gang van zaken op kantoor tot in de puntjes geregeld zijn.

Finance & Control

Lydia Terlingen
Lydia TerlingenBusiness Controller
finance@arrangegroup.nl

“Als je niet valt, kan je ook niet opstaan.”

Lydia zorgt ervoor dat alles op orde is op financieel gebied. Dat doet zij graag binnen de energie, dynamiek en ontwikkelingen van ArrangeGroup.

Willem Rog
Willem RogBusiness Controller
finance@arrangegroup.nl

“Leer leven door te leven.”

Leer het verhaal achter de cijfers kennen. Door het proces en de organisatie te leren kennen kan je vooruit kijken, op onverwachtse situaties inspelen, continu verbeteren en alle zaken ‘in control’ houden. Op die manier haalt Willem het beste uit de cijfers en de organisatie.

Dagmar Hulsman
Dagmar HulsmanMedewerker Finance & Control
finance@arrangegroup.nl

“What doesn’t kill you, makes you stronger”

Dagmar zoekt de uitdaging in het hoe, wat, waar en wanneer. Door het stellen van vragen heb je soms snel een antwoord en soms een speurtocht. Dit zorgt ervoor dat je nooit stopt met leren, groeien en verbeteren.

Ook bij ons werken?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Je vindt ze op werkenbijarrangegroup.nl.