Team ArrangeGroup

Hieronder staan de collega’s die binnen de holding van ArrangeGroup werken, zoals Directie, Management, Marketing & Communicatie, Human Resource Management, Office- en Facility Management en Finance & Control.

Wil je weten wie er binnen de BV’s bij ons werkt? Kijk dan eens bij de teams van Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy.

Directie en Management

Arjan Elst
Arjan ElstDirecteur ArrangeGroup
arjan.elst@arrangegroup.nl

“Nil Volentibus Arduum”

Voor hen die willen is niets onmogelijk. Arjan vindt het ontzettend waardevol als je weet waar je voor staat. Als je je energie kunt richten op deze dingen, is er veel mogelijk en ligt het geluk in eigen hand.

Sander Koop
Sander KoopDirecteur ArrangeGroup
sander.koop@arrangegroup.nl

“Believe and Go For It!”

Sander heeft een sterk geloof in de kracht van de mens én het succes van het samen. Als je erin gelooft en er samen voor gaat, liggen plezier, succes en vooruitgang in het verschiet. Dan volgt echt geluk!

Angelique van der Wal
Angelique van der WalBusiness Manager ArrangeGroup
angelique.vanderwal@arrangegroup.nl

“Live the life you love”

Angelique is verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie, Human Resource Management, Office- en Facility Management. Door het stellen van een duidelijke richting en collega’s hierbij in hun kracht te zetten, gaan we met elkaar voor een optimaal resultaat en een hoge klanttevredenheid.

Marketing & Communicatie

Jinni Christiaanse
Jinni ChristiaanseAdviseur Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“Doe de dingen die je leuk vindt en
inspireer anderen hiermee!”

Jinni is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van ArrangeGroup op tactisch niveau. Met haar organisatietalent, structuur en resultaatgerichtheid zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Anne Elliott
Anne ElliottMedewerker Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“A goal without a plan
is just a dream!”

Anne zet haar creativiteit in voor de uitstraling en promotie van ArrangeGroup. Zij houdt zich daarbij vooral bezig met de operationele kant van alle Marketing en Commu