Team ArrangeGroup

ArrangeGroup heeft haar aandachtsgebieden onderverdeeld in: Directie, Marketing & Communicatie, Human Resource Management, Facility- en Project Management, Finance & Control en Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy.

Directieteam

Arjan Elst
Arjan ElstDirecteur ArrangeGroup

“Nil Volentibus Arduum”

Voor hen die willen is niets onmogelijk. Arjan vindt het ontzettend waardevol als je weet waar je voor staat. Als je je energie kunt richten op deze dingen, is er veel mogelijk en ligt het geluk in eigen hand.

Sander Koop
Sander KoopDirecteur ArrangeGroup

“Believe and Go For It!”

Sander heeft een sterk geloof in de kracht van de mens én het succes van het samen. Als je erin gelooft en er samen voor gaat, liggen plezier, succes en vooruitgang in het verschiet. Dan volgt echt geluk!

Gabrielle Herschel
Gabrielle HerschelDirecteur Finance

“Niet alles wat telt, kan geteld worden. En niet alles wat kan worden geteld, telt.”

Gabrielle is verantwoordelijk voor de afdeling Finance & Control. Met energie en enthousiasme creëert zij de beste randvoorwaarden om samen met het team de spil te zijn tussen finance en de business.

Marketing & Communicatie

Jinni Christiaanse
Jinni ChristiaanseAdviseur Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“Doe de dingen die je leuk vindt en
inspireer anderen hiermee!”

Jinni is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van ArrangeGroup op tactisch niveau. Met haar organisatietalent, structuur en resultaatgerichtheid zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Anne Elliott
Anne ElliottMedewerker Marketing & Communicatie
marketing@arrangegroup.nl

“A goal without a plan
is just a dream!”

Anne zet haar creativiteit in voor de uitstraling en promotie van ArrangeGroup. Zij houdt zich daarbij vooral bezig met de operationele kant van alle Marketing en Communicatie activiteiten.

Human Resource Management

Nathalie van der Meer
Nathalie van der MeerHR Manager
hr@arrangegroup.nl

“Met evenveel plezier naar je werk gaan als naar huis is het ultieme thuisgevoel”

Nathalies werk kenmerkt zich door te luisteren, verbindingen te leggen en optimaal te ondersteunen bij uiteenlopende HR vraagstukken. Begin je voor het eerst bij ArrangeGroup? Dan zet Nathalie alles in voor een fijne start bij de leukste werkgever. Welkom thuis!

Marsha Jurgens
Marsha JurgensMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Optimism is the best way to see life”

Marsha zet zich graag in voor (en met) anderen. Samen er met plezier vol voor gaan is waar zij het meeste energie van krijgt. Met haar optimisme en hart voor HR zet zij zich op HR gebied in voor de medewerkers van de ArrangeGroup.

Rutger Strijbos
Rutger StrijbosMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid”

Als HR medewerker is Rutger samen met zijn collega’s verantwoordelijk voor HR-gerelateerde administratieve taken. Daarbij zorgt hij voor een betrouwbare en klantgerichte HR-administratie.

Seda Polat
Seda PolatMedewerker HR
hr@arrangegroup.nl

“Dreams don’t work unless you do.”

Als HR Professional is Seda ervan overtuigd dat de mensen het centrale punt zijn in een organisatie. Zij zet zich dan ook graag in voor hun geluk, gezondheid en ontwikkeling. Samen met haar collega’s draagt zij zorg voor de verbinding tussen de collega’s in het werkveld en de organisatie.

Facility- en Project Management

Angelique van Roosmaelen
Angelique van RoosmaelenFacilitair- en Projectmedewerker
info@arrangegroup.nl

“I believe you can speak things into existence”

Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele wereld ben je geboren. Angelique zorgt ervoor dat alle facilitaire zaken op kantoor en de projecten tot in de puntjes geregeld zijn.

Finance & Control

Gabrielle Herschel
Gabrielle HerschelInterim Manager Finance & Control
finance@arrangegroup.nl

“Niet alles wat telt, kan geteld worden. En niet alles wat kan worden geteld, telt. ”

Gabrielle is verantwoordelijk voor de afdeling Finance & Control. Met energie en enthousiasme creëert zij de beste randvoorwaarden om samen met het team de spil te zijn tussen finance en de business.

Eline Snapper
Eline SnapperBusiness Controller
finance@arrangegroup.nl

“Als je niet valt, kan je ook niet opstaan.”

Eline zorgt ervoor dat alles op orde is op financieel gebied. Dat doet zij graag binnen de energie, dynamiek en ontwikkelingen van ArrangeGroup.

Karin Post
Karin PostFinancieel Medewerker
finance@arrangegroup.nl

“Wat je geeft, krijg je terug.”

Als Financieel Medewerker staat Karin altijd klaar voor andere en vind zij het belangrijk om verantwoord om te gaan met geld. Zij is met name verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenbeheer.

Jessy Elshoff
Jessy ElshoffAssistent Controller
finance@arrangegroup.nl

“Als je helemaal jezelf kan zijn zet je extra stappen”

Als Assistent Controller controleert Jessy de juistheid en volledigheid van de cijfers en voorziet in het verhaal achter de cijfers. Dit doet hij met veel energie en creativiteit.

Aarjanne Staal
Aarjanne StaalFinancial Controller
finance@arrangegroup.nl

“Het maakt niet uit of het glas halfvol is of half leeg, zolang je het maar kan vullen. ”

Als Financial Controller is Aarjanne verantwoordelijk voor het opleveren van verantwoordingsinformatie. Daarnaast levert zij een bijdrage aan toekomstgerichte informatie. Dit doet zij met veel enthousiasme.

Ook bij ons werken?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Je vindt ze op werkenbijarrangegroup.nl.