ArrangeGroup

ZZP Event 2013

Geplaatst op: 08 May 2013

Op maandag 3 juni organiseert ArrangeGroup een event voor bekende en bevriende Zelfstandige Ondernemers. Zorg dat je erbij bent!

ZZP event – kom jij ook?

Op maandag 3 juni organiseert ArrangeGroup een event voor bekende en bevriende Zelfstandige Ondernemers. Middels een actief programma bieden we een spraakmakende avond aan. Natuurlijk wordt gezorgd voor de inwendige mens en ter ontspanning geven Edo Berger en Jasper Smit, cabaretduo o.a. bekend van Q-music, een bijdrage.

Dag: Maandag 3 juni 2013 van
Tijd: 17.30 tot ca. 20.00 uur
Locatie: Hardwareweg 32 te Amersfoort

RSVP:

Wil jij ons uiterlijk 8 mei a.s laten weten of het lukt? Na een lange dag hard werken, garanderen we een ontspannen en lachende terugtocht!

Met vriendelijke groet,
Egbert van der Steege

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

bel mij terug