World-FM-Day

Zichtbaar trots tijdens World FM Day

Geplaatst op: 17 mei 2017

Op een dag als vandaag wordt er veel verteld en gedeeld over Facility Management. Maar wat betekent World FM Day nu eigenlijk voor ArrangeGroup? Arjan Elst en Sander Koop, directeuren van ArrangeGroup, vertellen hier over.

De betekenis van World FM Day

Terwijl Arjan en Sander in de auto zitten, passeren verschillende bijzondere dagen de revue… Anderhalve week geleden bevrijdingsdag, zondag was het nog moederdag en vandaag is het World FM Day… Waarom eigenlijk? Zijn deze dagen in onze welvaart en geluk misschien iets te vanzelfsprekend geworden? Net zoals Facility Management, dat is er toch ook gewoon? Of toch niet? Denk het allemaal maar eens weg. Niet die bijzondere dagen, maar waar ze voor staan…

Een dag om bewust bij stil te staan!

Beide denken hier over na, totdat Sander plotseling roept “Gelukkig zijn ze er wel zeg! Facility Management, één van de belangrijkste redenen van het bestaansrecht. Dit is een dag om juist bij stil te staan!” Arjan reageert hier direct op. “Je hebt gelijk! World FM Day maakt ons weer even bewust dat we trots mogen zijn op ons mooie vakgebied. Ik geloof er ook in dat Facility Management blijft ontwikkelen naar een brede service-discipline, die bijdraagt aan werken, happiness en succes van bedrijven en instellingen.”

Enabling positive experience

Sander vult aan “Het is de kracht van de goede gedachte, de kracht van de ontwikkeling en de kracht van de mens. Positiviteit zonder het kritische te verliezen. Dit betekent voor mij plezier en vooruitgang.” Dit sluit mooi aan op het thema van dit jaar ‘Enabling positive experience’. “De kracht van Facility Management die een actieve bijdrage levert aan de organisatiecultuur en merkbeleving. Het creëren van ‘positive experiences and lasting memories’ voor klanten en medewerkers.”, aldus Arjan.

We zijn supertrots

Eén ding is duidelijk, Sander en Arjan zijn het er over eens dat World FM Day een belangrijke dag is. Een dag waarop we allemaal extra bewust zijn, op hoe trots we mogen zijn! “We zijn natuurlijk niet alleen trots op ons vakgebied. Want waar zouden we zijn zonder onze geweldige klanten en medewerkers? Met hun is ArrangeGroup geworden, tot wie we nu zijn! En dat mogen we best wel eens vaker zeggen: klanten en medewerkers, wij zijn supertrots op jullie!”.

Arjan en Sander
zichtbaar trots

Initiatief Global FM

World FM Day is een initiatief van Global FM en wordt sinds 2009 gevierd. Tijdens World FM Day vragen Facility Managers wereldwijd aandacht voor de rol en betekenis van Facility Management voor mensen en organisaties. Doelen van World FM Day zijn de positionering van Facility Management en de erkenning van de belangrijke bijdrage die FM professionals en de facilitaire sector leveren aan bedrijven en organisaties.

Terug naar het nieuwsoverzicht