ArrangeGroup

World FM Day: samen stilstaan bij de wereld van Facility Management

Geplaatst op: 10 Jun 2015

Vandaag, 10 juni, is het World FM Day. Voor het zevende jaar op rij wordt dit initiatief wereldwijd gevierd. Met als doel meer bekendheid te geven aan het vakgebied Facility Management. Het succes én het onderscheidend vermogen van bedrijven wordt namelijk mede bepaald door activiteiten op het gebied van Facility Management. Wat ons betreft zou het elke dag World FM Day mogen zijn!

Facility Management in het zonnetje

Tijdens World FM Day staat Facility Management in de schijnwerpers en toont zij haar unieke toegevoegde waarde. De facilitaire dienstverlening is tegenwoordig veel meer dan het leveren van basisdiensten die nodig zijn om een kantoor te runnen. Zo gaat het niet alleen meer om een goed functionerende werkplek. Facility Management zorgt ervoor dat medewerkers zich prettig en veilig voelen op hun werk en dus beter presteren. Het zorgt ervoor dat Het Nieuwe Werken een succes is. Het creëert een omgeving waarin bezoekers, relaties en prospects zich welkom voelen, ook omdat ze zien dat de organisatie op de details en de beleving let. Daarmee draagt Facility Management in steeds belangrijkere mate bij aan de core business van organisaties.

04ea835e339ef0c88ff39ee65f5fad4e_f216

Een veerkrachtige toekomst

Het thema van World FM Day 2015 is “Bouwen aan een veerkrachtige Toekomst”. De focus ligt hierbij op de rol van Facility Management aan de bijdrage van de bedrijfsvoering door risicobeperking, continuïteitsplannen, duurzaamheid en energiemanagement. Hierbij gaat het om het vermogen van de Facility Manager om actief te reageren op veranderingen in het bedrijfsleven, de politiek, het energieverbruik, extreme weersomstandigheden en uitdagende economische omstandigheden.

Een onmisbaar vakgebied

Met World FM Day laten we zien wat Facility Management betekent voor een organisatie. Hoe het bijdraagt aan het realiseren van strategische doelen, zoals het verhogen van de productiviteit, de bijdrage aan duurzaamheid en gelukkige medewerkers. Een onmisbaar vakgebied. Vandaag vieren we Facility Management! Kijk voor meer informatie op de website van Global FM Day!

bel mij terug