SEE

Workshop Slimmer met Smart Buildings bij SEE 2016

Geplaatst op: 18 april 2016

Op woensdag 1 juni organiseert TOPdesk een nieuw evenement in TivoliVredenburg: SEE 2016. SEE staat voor Service Excellence Experience. Een inspirerend servicemanagement-event voor iedere dienstverlenende organisatie, waarbij wordt ingespeeld op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van services. ArrangeGroup is uiteraard aanwezig en geeft een workshop over slimmer werken met Smart Buildings. Speciaal voor klanten van ArrangeGroup is een kosteloze inschrijving mogelijk!

Kom naar SEE 2016

Wilt u de dienstverlening van uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen? Kom dan naar SEE 2016! Maak kennis met internationale experts, deel inzichten met interessante branche-genoten en ontmoet potentiële partners. Bouw samen verder aan service excellence!

ArrangeGroup heeft de mogelijkheid gekregen haar relaties als genodigden te laten registreren, waarmee u gratis toegang krijgt tot dit veelbelovende evenement. De normale ticketprijs bedraagt € 345,-. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via marketing@arrangegroup.nl en ontvang uw eigen uitnodigingscode voor de registratie.

Workshop Slimmer met Smart Buildings

ArrangeGroup heeft al twee keer een Ronde Tafel georganiseerd over de mogelijkheden en onmogelijkheden van Smart Buildings. De uitkomsten waren zeer interessant en zijn direct bruikbaar in de praktijk. Wegens het grote succes en de hoge interesse in dit onderwerp organiseert ArrangeGroup samen met Lone Rooftop een nieuwe bijeenkomst voor een groter publiek tijdens SEE 2016. Centraal staat de meerwaarde van big data op Facility Management & IT. Hoe groot is de invloed van Smart Buildings op de facilitaire dienstverlening? Tijdens de workshop, gegeven door Tiko Smetsers van ArrangeGroup en Marcel Lamers van Lone Rooftop, zoeken wij samen met FM’ers en IT’ers naar een passend antwoord.

Programma SEE 2016

In het ochtendprogramma van SEE 2016 bieden hoogleraar Paul Iske en architect Thomas Rau vanuit hun werkveld een blik op de toekomst van service excellence. Hoe houdt u grip op uw dienstverlening? Wat is de volgende stap bij uw klant centraal stellen? Hoe blijft u uw leveranciers effectief managen? Dit plenaire gedeelte wordt afgesloten door TOPdesk-medeoprichter en -CEO Wolter Smit, die deze toekomstvisies vertaalt naar de huidige ontwikkelingen in servicemanagement.

’s Middags kunt u zelf kiezen welke programmaonderdelen u interessant vindt. De focus ligt op hoe u service excellence bereikt. Zo kunt u deelnemen aan debatten, rondetafelgesprekken en workshops of kennismaken met nog meer interessante sprekers. Ook zijn er verschillende sectorspecifieke onderdelen in het middagprogramma, bijvoorbeeld voor de zorg en overheid.

Kosteloos naar SEE 2016

Datum: woensdag 1 juni
Locatie: TivoliVredenburg te Utrecht
Meer informatie: www.see2016.com
Entreeprijs: € 345,- (excl. btw)
Voor klanten van ArrangeGroup is toegang gratis! Stuur een e-mail naar marketing@arrangegroup.nl en ontvang de uitnodigingscode.

Terug naar het nieuwsoverzicht