ArrangeGroup

Workshop Oprechte facilitaire aandacht bij FM-parade

Geplaatst op: 25 Apr 2016

De opleiding Facility Management aan de Hogeschool Saxion bestaat 40 jaar. Het hele jaar door worden verschillende activiteiten georganiseerd om dit te vieren met als hoogtepunt de FM-parade op donderdag 26 mei. Op dit festival in Deventer geven bedrijven, alumni en (huidige) studenten hun inzicht en visie op ontwikkelingen binnen het facilitaire vakgebied. ArrangeGroup sluit aan en geeft een workshop over ‘Oprechte facilitaire aandacht’.

Meer over de FM-parade

Tijdens de FM-parade komt de ervaring van de gevestigde orde en de input van nieuwe aanwas in het werkveld samen. Het centrale thema is ‘Aandacht’, waar cabaretier en presentator Dolf Jansen zijn invulling aan zal geven. Centrale spreker Hans Bleijerveld vertelt over zijn facilitaire rol bij de organisatie van oprechte aandacht bij bijzondere situaties, in dit geval vlucht MH-17. Daarnaast zijn diverse workshoprondes, een MVO-markt en een ondernemersplein. Het belooft een inspirerend spektakel te worden!

Workshop ‘Oprechte facilitaire aandacht’

De workshop van ArrangeGroup gaat over ‘Oprechte facilitaire aandacht’. Wat betekent aandacht? Wanneer heb jij het gevoel dat er oprechte aandacht voor je is? In deze workshop nemen ervaringsdeskundigen Tim en Tiko van ArrangeGroup je mee in hun visie over aandacht binnen de facilitaire wereld. Tijdens de workshop geven zij jou de aandacht die je verdient. De invulling van de workshop, die bepaal jij!

Zorg dat je erbij bent!

Benieuwd naar de invulling van onze workshop of naar de centrale sprekers? Kom dan ook naar de FM-parade! De parade vindt plaats op donderdag 26 mei op het Haventerrein van Deventer. Er zijn 500 tot 700 personen aanwezig, bestaande uit het bedrijfsleven, alumni en studenten. Bestel je tickets voor € 27,46 per persoon via deze link!

Programma FM-parade

Hieronder vindt u het programma van de FM-parade op 26 mei:

  • 14:00 Ontvangst
  • 14:30 Officiële opening gevolgd door de presentatie van centrale spreker Hans Blijerveld
  • 15:30 Eerste workshopronde
  • 16:30 Tweede workshopronde
  • 17:30 Borrel, FM-parade met presentaties van studenten, een ondernemersplein en uitslag van de hogescholen bootcamp
  • 19:00 Act Dolf Jansen met in het voorprogramma HBS-directeur Derk Blijleven
  • 20:00 Dinner via Foodtrucks, vervolg FM-parade met presentaties van studenten en bedrijven van het ondernemersplein
  • 21:00 Feest met DJ
  • 23:00 Einde

Uitnodiging FM-parade

Hierbij de link is de officiële uitnodiging van de Hogeschool Saxion, het programma, alle sprekers en hun workshops!

bel mij terug