Saxion-FM-parade-logo

Workshop Oprechte facilitaire aandacht bij FM-parade

Geplaatst op: 25 april 2016

Dit jaar viert de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Saxion dat zij 40 jaar bestaan. Om dit te vieren worden er het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd, met als hoogtepunt de FM-parade op donderdag 26 mei. Het centrale thema is ‘Aandacht’, waar cabaretier en presentator Dolf Jansen zijn invulling aan zal geven. Bedrijven, alumni en (huidige) studenten geven hun inzicht en visie op ontwikkelingen binnen het facilitaire vakgebied. ArrangeGroup sluit aan en geeft een workshop over ‘Oprechte facilitaire aandacht’.

Meer over de FM-parade

Tijdens de FM-parade komt de ervaring van de gevestigde orde en de input van nieuwe aanwas in het werkveld samen. Het centrale thema is ‘Aandacht’, waar cabaretier en presentator Dolf Jansen zijn invulling aan zal geven. Centrale spreker Hans Bleijerveld vertelt over zijn facilitaire rol bij de organisatie van oprechte aandacht bij bijzondere situaties, in dit geval vlucht MH-17. Daarnaast zijn diverse workshoprondes, een MVO-markt en een ondernemersplein. Het belooft een inspirerend spektakel te worden!

Workshop ‘Oprechte facilitaire aandacht’

De workshop van ArrangeGroup gaat over ‘Oprechte facilitaire aandacht’. Wat betekent aandacht? Wanneer heb jij het gevoel dat er oprechte aandacht voor je is? In deze workshop nemen ervaringsdeskundigen Tim en Tiko van ArrangeGroup je mee in hun visie over aandacht binnen de facilitaire wereld. Tijdens de workshop geven zij jou de aandacht die je verdient. De invulling van de workshop, die bepaal jij!

Programma FM-parade

Hieronder vindt u het programma van de FM-parade op 26 mei:

  • 14:00 Ontvangst
  • 14:30 Officiële opening gevolgd door de presentatie van centrale spreker Hans Blijerveld
  • 15:30 Eerste workshopronde
  • 16:30 Tweede workshopronde
  • 17:30 Borrel, FM-parade met presentaties van studenten, een ondernemersplein en uitslag van de hogescholen bootcamp
  • 19:00 Act Dolf Jansen met in het voorprogramma HBS-directeur Derk Blijleven
  • 20:00 Dinner via Foodtrucks, vervolg FM-parade met presentaties van studenten en bedrijven van het ondernemersplein
  • 21:00 Feest met DJ
  • 23:00 Einde
Terug naar het nieuwsoverzicht