ArrangeGroup

Workshop: De innovatieve Regieorganisatie tijdens het Facto Congres op 17 juni ‘14

Geplaatst op: 24 Feb 2014

Op 17 juni is er een nieuwe editie van het Facto Congres. Heeft u zich al ingeschreven? Dan wilt u onze interactieve workshop over “De innovatieve regieorganisatie” niet missen!

De innovatieve regieorganisatie

Een dynamische markt waar ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen, vraagt het uiterste van facilitaire bedrijven. Flexibiliteit, wendbaarheid en aanpassingsvermogen zijn essentiële kenmerken die het bestaansrecht van een facilitaire organisatie bepalen op basis van de ondernemingsstrategie. Steeds meer facilitaire bedrijven heroriënteren zich op hun toegevoegde waarde door de strategische sourcingsvraag te stellen. In toenemende mate wordt besloten tot een beperkte of verdergaande vorm van uitbesteding.

Vanuit onze marktkennis en grote ontwikkelingsdrang heeft ArrangeGroup een innovatieve visie ontwikkelt op het voeren van regie vanuit het perspectief van de demand- én de supplyorganisatie binnen de facilitaire exploitatie. In de interactieve workshop tijdens het Facto Congres 2014  informeren we u aan de hand van gerichte vragen als:

  • Wat is uw regiestrategie?
  • Welke invloed heeft het inkoopsysteem en -proces op het resultaat?
  • Hoe stimuleer je innovatie in de dienstverlenings- en productenportfolio?
  • Welke invloed heeft dit op de realisatie van het besparingspotentieel?
  • Hoe gaat u om met de performancemeting en contractverlenging?

Workshop vanuit ArrangeGroup

Workshopleiders Arjan Elst (Owner & Director ArrangeGroup) en Egbert van der Steege (Managing Director Manage) beantwoorden de bovenstaande regievraagstukken en bieden inspiratie voor het realiseren van uw facilitaire- en organisatiedoelstellingen. Met als missie: Empowering People & Business!

Over het Facto Congres 2014

Op dinsdag 17 juni a.s. vindt het jaarlijkse Facto Magazine Congres plaats. Meer dan 20 deskundige sprekers, 2 inspirerende lezingen, 11 workshops, 2 live demo’s en een spetterende afsluiting door de bekende cabaretier Joep van Deudekom zijn de ingrediënten van de dag waar 200 facility professionals worden verwacht. Dit jaar is als thema gekozen: Innoveer nu!

Facto-Congres2

bel mij terug