Varen

Met windkracht 6 in volle vaart vooruit tijdens Facility Open!

Geplaatst op: 23 mei 2017

Afgelopen vrijdag was het tijd voor het jaarlijkse zeilevenement van CFP Green Buildings, de Facility Open. Met 18 andere teams, afkomstig uit Facility Management, streed ook ArrangeGroup voor de beker.

Stormachtige start

We verzamelden ons al vanaf 08.00 uur in Muiden. Er stond een stormachtige wind in de ochtend, dus te gevaarlijk om een oefenwedstrijd te varen. Na de safety briefing van de schippers zijn we met z’n allen per veerboot naar Pampuseiland gevaren. Zo konden we het wedstrijdwater al even verkennen.

Het startsein

Om 13.00 uur was het tijd voor het echte werk! Eerst een proefstart, want een goede start is essentieel om de wedstrijd te winnen. Hierna werd het startsein gegeven voor de Facility Open Regatta 2017. Dankzij de stevige wind werd er hard gevaren. En schuin! We hielden in de reling dan ook geen droge voeten.

Winnaars

De Facility Open werd gewonnen door CFP op de Onyx. Vervolgens ging ISS, met een tijd van 1:30:14, als eerste team na de Onyx over de finish en nam de wisselbeker mee naar huis. Daarna volgden Corporate Places, FMN en Facilicom. Het ArrangeGroup-team was trots op een zesde plaats! De stevige wind zorgde voor een mooie ervaring! Bovenal was het met elkaar een hele gezellige dag. We kijken uit naar volgend jaar!

Windkracht
Terug naar het nieuwsoverzicht