Facility Open 2018

Facility Open 2018: ArrangeGroup in volle kracht

Geplaatst op: 4 juni 2018

Afgelopen vrijdag werd de CFP Facility Open voor het 14e jaar op rij georganiseerd. Een event waarbij teams uit Facility Management en vastgoed tegen elkaar strijden tijdens een zeilregatta. Uiteraard voer ArrangeGroup ook dit jaar weer in volle kracht mee!

Facility Open 2018

De 14e editie van de Facility Open vond plaats op vrijdag 1 juni. Na het grote succes van vorig jaar is wederom gekozen voor de prachtige locatie in Muiden. Deelnemers van de vorige editie – waaronder ArrangeGroup – waren ook enthousiast over deze bijzondere plek.

Het programma was wederom dagvullend met in de ochtend een practice race. Soms met een zonnetje en een temperatuur van boven de 20 graden was dit goed vol te houden. Na de lunch startte de zeilregatta en aansluitend was de prijsuitreiking. Met als resultaat een sportieve en spannende dag waar teambuilding, netwerken en natuurlijk ook winnen centraal stond.

Facility open 20181
Facility Open 20182

Sportief event

“Dit sportieve evenement vinden wij de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Met een groep collega’s hebben we er een persoonlijke en mooie dag gemaakt. Zeilervaring is niet nodig. Een gekwalificeerde schipper leerde ons team hoe we zelfstandig de finish konden halen. Ons doel was  niet om te winnen, maar om vooral veel plezier als team met elkaar te hebben. Ook al zou het natuurlijk wel leuk zijn geweest om onze facilitaire tegenstanders in deze strijd te verslaan.”, aldus Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup.

En de winnaar is …

De Facility Open werd dit jaar gewonnen door FGB Facility Group. Het ArrangeGroup-team bereikte helaas geen podiumplaats, maar konden op een gezellige en sportieve dag terugkijken! 

Facility Open 20183
Facility Open 20184
Terug naar het nieuwsoverzicht