ArrangeGroup

Win een gratis Servicedesk Scan op World FM Day!

Geplaatst op: 13 Jun 2016

Precies over één maand, op woensdag 13 juli, is het zover: World FM Day! Voor het achtste jaar op rij vieren we het belang van het vakgebied Facility Management. Het thema van dit jaar? Empowering People for a Productive World. Om er echt een feestje van te maken geven wij een gratis Servicedesk Scan weg! Lees snel verder hoe je dit kan winnen…

Meer erkenning voor FM

World FM Day is een initiatief van Global FM en wordt sinds 2009 gevierd. Het doel van World FM Day is om meer bekendheid te genereren voor het vakgebied Facility Management en erkenning te krijgen voor de belangrijke bijdrage die FM professionals en de facilitaire sector leveren aan organisaties. Het succes én het onderscheidend vermogen van bedrijven wordt namelijk mede bepaald door activiteiten op het gebied van Facility Management.

Empowering People!

Het thema van dit jaar is ‘Empowering People for a Productive World’. De facilitaire dienstverlening is tegenwoordig veel meer dan het leveren van basisdiensten die nodig zijn om een kantoor te runnen. Zo gaat het niet alleen meer om een goed functionerende werkplek. Facility Management zorgt ervoor dat medewerkers meer uit zichzelf halen en kwalitatief hogere prestaties bereiken in een prettige werkomgeving. De missie van ArrangeGroup is niet voor niets: Empowering People and Business! Door haar ontwikkeling-­ en innovatie­kracht te combineren met snelheid en efficiency, zet ArrangeGroup opdrachtgevers en mensen in hun kracht. Zo geeft ArrangeGroup invulling aan haar missie. Daarmee draagt Facility Management in steeds belangrijkere mate bij aan de core business van organisaties. Het is tijd om ons facilitaire vakgebied op het podium te plaatsen en samen deze onmisbaarheid te vieren tijdens World FM Day!

Servicedesk Scan winnen?

ArrangeGroup heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Facilitaire Servicedesks. Wij noemen onszelf met trots dé specialist als het gaat om het inrichten, ontwikkelen en bemensen van een Facilitaire Servicedesk op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Onze kennis en ervaring stellen wij beschikbaar door een gratis Servicedesk Scan weg te geven! Met de succesvolle en bewezen Servicedesk Scan van ArrangeGroup kunt u uw Servicedesk evalueren, organiseren en professionaliseren. Stuur een mail naar marketing@arrangegroup.nl en geef aan waarom uw servicedesk deze gratis optimalisatieslag verdient!

World FM Day

bel mij terug