Wilfried Polman

Wilfried Manager Business Solutions bij Arrange Integrated

Geplaatst op: 10 februari 2016

Wilfried Polman is sinds 1 februari 2016 van AAFM overgestapt naar ArrangeGroup. In zijn functie als Manager Business Solutions is Wilfried verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van facilitaire oplossingen en concepten. Zijn doel bij Arrange Integrated? De FM-dienstverlening verder op de kaart zetten en naar een hoger niveau tillen.

FM-dienstverlening op de kaart

Als onderdeel van het Solutions-team gaat Wilfried aan de slag met het gehele pakket omtrent de Integrated-dienstverlening; van het geven van advies tot de implementatie van de facilitaire oplossing. Wilfried heeft als doel om de diensten van Arrange Integrated uit te breiden en verder op de kaart te zetten. Wilfried: “Ik wil samen met mijn collega’s de dienstverlening naar een hoger niveau tillen en een bijdrage leveren aan het succes van FM. Mijn motto is ‘Vier je successen’. Ik streef naar het beste resultaat en leg de lat erg hoog. Je moet kritisch blijven, maar wel stilstaan bij successen. Samen met collega’s resultaatgericht werken en successen vieren. Daar krijg ik energie van!”

Vertrouwd gezellig bij ArrangeGroup

Wilfried heeft de HBO-opleiding Facility Management aan Hogeschool Diedenoort in Wageningen afgerond en is precies tien jaar geleden gestart bij zijn eerste werkgever ArrangeGroup.

Terug bij Arrange

“Ik heb 6,5 jaar met veel plezier als Interim Professional gewerkt en veel kennis en ervaring in het werkveld opgedaan. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar AAFM als Management Solutions Specialist. Ik had wel de ambitie om intern bij Arrange door te groeien, maar de mogelijkheid was er toen niet. Des te mooier dat ik nu weer bij Arrange aan de slag ben. Het voelt vertrouwd gezellig,” aldus Wilfried.

Uniek door enthousiasme

Wilfried heeft de overstap naar zijn ‘oude’ werkgever gemaakt vanwege de visie, de vrijheid maar vooral door het enthousiasme van Arrange: “Ik heb het niet alleen over het enthousiasme van Sander en Arjan (red. Sander Koop en Arjan Elst, Owners & Directors van ArrangeGroup), maar over de gehele organisatie. Arrange weet de juiste mensen te selecteren en te binden, hiermee onderscheiden we ons in de markt. Juist doordat we op de relatie gericht zijn en dichtbij onze medewerkers, relaties en opdrachtgevers staan, voelen we ons erg verbonden met hen. Door deze duurzame relatie kunnen we ook beter inspelen op de behoeften in de markt. Opdrachtgevers zien ons écht als een partner en als intelligent verlengstuk van hun facilitaire organisatie.”

Terug naar het nieuwsoverzicht