Hanneke Verhoeff ArrangeGroup

Weer vertrouwd terug als interimmer bij ArrangeGroup!

Geplaatst op: 8 september 2016

Hanneke Verhoeff is sinds 1 september gestart als Interim Professional bij ArrangeGroup. Na 6,5 jaar is zij weer terug bij haar ‘oude’ werkgever om zich weer vol enthousiasme in te zetten als interimmer binnen het facilitaire werkveld.

De eerste stappen gezet

Hanneke heeft de HBO-opleiding Facility Management aan de Haagsche Hogeschool in Den Haag gevolgd. Na haar opleiding is ze direct gestart als interimmer bij ArrangeGroup. Met veel plezier heeft ze de eerste stappen gezet in het facilitaire werkveld onder de vlag van ArrangeGroup. Na drie jaar was ze klaar voor een vaste opdrachtgever en stapte ze over naar de GG&GD. Hanneke: “Bij de GG&GD heb ik als Adviseur Bedrijfsvoering een nieuwe functie op mogen zetten en dat ik vond ik erg leuk om te doen. Na twee jaar liep dat prima en was ik toe aan iets nieuws. Ik merkte dat ik nog steeds als interimmer dacht en ben toen als interimmer aan de slag gegaan bij Hospitality Group.”

FM in de basis

Bij Hospitality Group heeft Hanneke veel huisvestigingsopdrachten gedaan. “Na alle verhuizingen en verbouwingen wil ik me weer richten op facilitaire opdrachten waarbij de basis van FM centraal staat: dat mensen primair hun werk uit kunnen voeren in een prettige omgeving. Waar ik nét dat stukje extra kan geven, waardoor mensen het een fijne plek vinden om te werken en hier ook graag komen. Ik wil vooral bijdragen aan de juiste beleving van personen en dit naar een hoger niveau tillen. Daar haal ik voldoening uit!”, aldus Hanneke.

Believe & Go For It

Na 4,5 jaar bij Hospitality Group te hebben gewerkt, dacht Hanneke na over haar volgende stap in haar carrière. “Wat wil ik en waar wil ik naar toe? Door gesprekken met oud-collega’s van ArrangeGroup en alle berichten op de website en social media, kreeg ik steeds meer zin om terug te gaan naar mijn oude werkgever. Het is een club waar ik me heel prettig bij voel, met leuke mensen en een fijne mentaliteit. Vooral de kernwaarde Believe & Go For It past goed bij ArrangeGroup: als je ergens in gelooft, dan kom je er ook. Na al die jaren is ArrangeGroup in de basis nog steeds hetzelfde, ondanks de enorme groei die ze hebben doorgemaakt. Dat vind ik heel knap en dat zegt ook écht iets over een organisatie.”

Mijlpalen vieren

Ook het type mens spreekt Hanneke erg aan: “Medewerkers van ArrangeGroup zijn jong, ambitieus en enthousiast. Er heerst een informele sfeer en er wordt stilgestaan bij mijlpalen die ArrangeGroup bereikt, zoals de groei in medewerkers. Dat maakt het werken nog leuker. En veel collega’s werken hier nog steeds na al die jaren, dus het terugkomen voelt echt als een warm bad.”

Kijkje in de keuken

Op de vraag wat er zo leuk is aan interimmen, antwoordt Hanneke: “Ik kan mezelf continu uitdagen en ontwikkelen door de diverse opdrachten die ik uitvoer. Ik vind het een eer om telkens in een andere keuken te kijken en andere opdrachten uit te voeren. Het spreekt me ook erg aan dat er bij ArrangeGroup een grote groep interimmers werken. Dan kun je veel van collega’s leren en je aan elkaar optrekken.”

Vooral de kernwaarde Believe & Go For It past goed bij ArrangeGroup: als je ergens in gelooft, dan kom je er ook.

Stap naar strategisch niveau

Hanneke heeft als persoonlijk doel bij ArrangeGroup dat ze zichzelf verder wil ontwikkelen in het interim-vak. “Ik wil wat zwaardere opdrachten doen op strategisch niveau en wil hier graag een stap in maken. Lang niet iedereen weet dat ArrangeGroup naast operationele en tactische opdrachten, ook veel strategische opdrachten uitvoert. Mijn doel is ook om hier meer bekendheid aan te geven binnen de markt.”

Terug naar het nieuwsoverzicht