ArrangeGroup

‘We Co-Create Model’ van stagiaire Babette direct bruikbaar in de praktijk

Geplaatst op: 21 Apr 2015

ArrangeGroup bedankt Babette van den Berg voor haar inzet en enthousiasme tijdens haar afstudeerstage. Haar scriptie heeft betrekking op adviesmogelijkheden rondom werkplekconcepten. Als een relatie de behoefte heeft aan een nieuw werkplekconcept, dan kan ArrangeGroup aan de hand van het ontwikkelde ‘We Co-Create Model’ een advies uitbrengen. Met een acht voor haar scriptie is Babette glansrijk geslaagd.

We Co-Create Model

Babette is in november 2014 gestart met haar stage bij ArrangeGroup en heeft deze afgerond in april 2015. Tijdens haar afstudeerstage heeft ze veel experts geïnterviewd op het gebied van huisvesting. Het We Co-Create Model is enerzijds ontwikkeld vanuit een theoretisch kader en anderzijds gebaseerd op ervaringen van de eerder genoemde experts. Het model bestaat uit een procesbeschrijving die de volgende stappen doorloopt: de klantvraag, de huidige en gewenste situatie, de creëerfase, de implementatie en tot slot de check. Alle stappen dienen aan te sluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en de eindgebruikers. Daarnaast ligt de focus op verandermanagement en communicatie om zo de kans op weerstand te verminderen. Op basis van het We Co-Create Model heeft ArrangeGroup een quickscan ontwikkeld om klanten te kunnen adviseren op het gebied van werkplekconcepten.

Co-creatie als kernkracht

Babette van den Berg, stagiaire bij ArrangeGroup, is zeer positief over haar stage: “Ik heb ArrangeGroup ervaren als een enthousiast, dynamisch en jong bedrijf waarbij persoonlijke ontwikkeling en creatieve denkprocessen hoog in het vaandel staan. Daarnaast is ‘samen ontwikkelen’ een kernkwaliteit van ArrangeGroup, zowel binnen de organisatie als met relaties. Het model heb ik zo ontwikkeld dat deze aansluit op de co-creatie-kracht van ArrangeGroup. Door de aanwezige betrokkenheid en kennis van alle medewerkers, heb ik een topstage gehad. Ik wil iedereen daarom bedanken voor deze gezellige en vooral leerzame tijd!”

Een frisse en creatieve blik

Wisse Stenchlak, business engineer bij ArrangeGroup, heeft Babette het afgelopen half jaar begeleid en is zeer trots op het eindresultaat: “Ik heb veel plezier gehad aan de begeleiding en het coachen van Babette en kan haar bij iedereen positief aanraden. Ik heb veel geleerd van haar frisse en creatieve blik. Het bewustzijn in gedrag is bij Babette groot en zij haalt plezier en belangrijke lessen uit de feedback die zij krijgt. Dat zorgde bij ons voor een waardevolle relatie. Babette, dank je wel voor je tomeloze inzet, enthousiasme en verrassingen!”

Wilt u meer informatie over het We Co-Create Model, neem dan contact op via info@arrangegroup.nl.

We Co-Create Model

bel mij terug