klass-bakker-en-sander-koop

Warm onthaal voor Facilitair Talent

Geplaatst op: 2 juli 2012

ArrangeGroup lanceert een nieuwe vorm dienstverlening: het Facilitair Talent. Hiermee laat de organisatie een verfrissend geluid horen in de markt. Door pas afgestudeerden met een opleiding Facility Management aan te nemen voor interim vraagstukken binnen het Servicedesk-domein, slaat ze een dubbelslag.

Facilitair Talent

ArrangeGroup lanceert een nieuwe vorm dienstverlening: het Facilitair Talent. Hiermee laat de organisatie een verfrissend geluid horen in de markt. Door pas afgestudeerden met een opleiding Facility Management aan te nemen voor interim vraagstukken binnen het Servicedesk-domein, slaat ze een dubbelslag. Juist nu deze pas afgestudeerden moeilijk aan een baan komen, geeft ArrangeGroup deze starters een beloftevolle start op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor personeelsvraagstukken gerealiseerd. Dit heeft geresulteerd in een warm onthaal in de markt, want reeds deze maand startte meerdere Facilitaire Talenten bij verschillende opdrachtgevers.

Continu in ontwikkeling

De huidige economische en financiële situatie vraagt om innovatie en flexibiliteit. Om veranderende sourcingvraagstukken van klanten in te vullen, is ArrangeGroup continu in ontwikkeling. “Van oudsher staat het ontwikkelen van facilitaire talenten en professionals centraal in de visie van ArrangeGroup. Met deze dienstverlening zetten we veelbelovende starters in hun kracht en daarmee versterken we deze talenten, onze organisatie en de organisaties van onze opdrachtgevers met kennis, enthousiasme en daadkracht.”, aldus Arjan Elst, Commercieel Directeur van ArrangeGroup.

Terug naar het nieuwsoverzicht