Tiko

Vreemde ogen dwingen tot facilitaire oplossingen

Geplaatst op: 10 mei 2016

Nu pas, ver voorbij de gestelde deadline, begin ik eraan. Een artikel over hoe vreemde ogen dwingen tot prestaties, stimuleren tot activiteit en zelfs een stok achter de deur kunnen zijn. Niets ten nadele van mijn collega’s, maar mij stimuleren of dwingen om op tijd een toch vrij korte blog te schrijven is ze dus niet gelukt.

Vreemde interim-ogen

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat mijn blog waarschijnlijk wel op tijd klaar zou zijn, als ik had geweten dat u en de andere lezers erop zaten te wachten, omdat mijn deadline gepubliceerd was. U bent in dat geval mijn vreemde ogen. Onze interimmers kunnen dat zijn voor u, uw organisatie en uw medewerkers.

Nieuwe omgevingsfactor

Door de inhuur van interimmers worden uw vaste medewerkers geconfronteerd met een nieuwe omgevingsfactor: de interim medewerker die bij moet springen omdat er meer werk is dan capaciteit, een langlopend probleem moet oplossen of een project vlot moet trekken. Daarbij wordt de situatie van de vaste medewerkers veranderd en opgeschud; ook zij zullen weer moeten laten zien dat ze mee kunnen draaien met het beoogde facilitaire niveau.

Nieuwe facilitaire oplossingen

Naast de dwangmatigheid van vreemde ogen heeft een interimmer als bijkomend voordeel dat er nieuwe facilitaire inzichten ontstaan, omdat met een frisse blik naar uw huidige situatie wordt gekeken. En een interimmer van ArrangeGroup zou geen interimmer zijn, als hij of zij u niet bij tijd en wijlen wijst op een kleine onvolkomenheid in uw facilitaire organisatie én met een passende oplossing komt om dat weg te nemen.

Op naar een hoger niveau!

Ook andersom werkt het: de interimmer moet zich continu opnieuw bewijzen, voor nieuwe collega’s en een nieuwe opdrachtgever. Een interim medewerker presteert daarom altijd op de piek van zijn of haar kunnen en zal al het mogelijke doen om u tevreden te laten zijn met zijn of haar facilitaire prestaties. Of het nu gaat om een capaciteitsprobleem of de inhuur van onze kennis; een interimmer van ArrangeGroup brengt u altijd naar een hoger niveau!

Referenties

Wilt u weten wat opdrachtgever Rienk IJpma, Facilitair Manager bij Palito, het Facilitaire Bedrijf van Leekerweide, te vertellen heeft over de interim-dienstverlening van ArrangeGroup? Of wat collega Maud Bergman, Facility Talent bij ArrangeGroup, over dit onderwerp vertelt? Lees dan het interview met Rienk en het interview met Maud.

Geschreven door: Tiko Smetsers, Business Manager bij Arrange Interim

Terug naar het nieuwsoverzicht