KNVB campus

Vitaliteit centraal tijdens jaarcongres Arrange Consultancy

Geplaatst op: 12 september 2018

Op vrijdag 2 november wordt ons jaarcongres, dit jaar onder de vlag van Arrange Consultancy, voor de 23e keer georganiseerd. Met als doel: het inspireren van klanten over een facility management overstijgend onderwerp. Dit jaar staat vitaliteit centraal! Uiteraard past hier een sportieve locatie bij, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Ben jij er weer bij?

Al 23 jaar succesvol

Vitaliteit staat hoog op de agenda van organisaties, maar waarom is vitaliteit zo belangrijk? Sheryl Limburg, Directeur van Arrange Consultancy en tevens dagvoorzitter van het jaarcongres, vertelt: “Ik ben ervan overtuigd dat het succes van een organisatie begint met gezonde en gelukkige medewerkers! Meer begrip rondom goede voeding, beweging en voldoende rust is niet alleen een mooie stap richting vitalere medewerkers, maar ook naar succesvollere organisaties. Onderschat hierin het effect van goed leiderschap niet: geef het goede voorbeeld en inspireer anderen met je energie! Iets waar ik dagelijks zichtbaar aandacht voor heb. Het geeft mij nog meer energie als dit positieve invloed heeft op de mensen om mij heen. Ik ben dan ook erg vereerd om dagvoorzitter te mogen zijn van ons jaarcongres waar dit thema centraal staat. Gecombineerd met het weerzien van gewaardeerde relaties en de sportieve omgeving verwacht ik ook dat dit jaar een succesvolle editie wordt!”

De datum

Vrijdag 2 november 2018
Van 9.30 tot 16.00 uur

De locatie

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56
3707 HX Zeist

Ga naar het nieuwsoverzicht

Het programma

De aftrap start met ontwikkelingen en trends op het gebied van vitaliteit.

  • Spreker Arjan Elst, directeur ArrangeGroup, vertelt over werkgeluk en het belang hiervan binnen organisaties.
  • De daaropvolgende spreker verdiept zich in de toepasbaarheid van vitaliteit binnen organisaties en de rol van facilitair hierin. Zo spreekt Colin Cleeren, founder Vitalfacts, over vitaliteit binnen zijn organisatie.
  • Vervolgens gaat Nils Bonder, directeur CONSULT van AM RED, in op vitaliteit, gezondheid en welzijn en hoe dit wordt toegepast in gebouwen en werkomgevingen.
  • Na de lunch beleven we actief het thema vitaliteit door middel van verschillende sessies. De dag wordt uiteraard afgesloten met een gezellige en gezonde (netwerk)borrel.

Het volledige programma is hier te vinden.

Inschrijven

Wil je meer weten over vitaliteit? En wil je deze inspirerende dag niet missen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier (onderaan de pagina).

Leden van de diverse benchmarkonderzoeken en netwerkgroepen van Arrange Consultancy kunnen kosteloos met twee personen deelnemen aan dit congres. Voor andere organisaties rekenen wij 195 euro exclusief btw per persoon.

Inschrijven voor jaarcongres