Vitaal jaarcongres

Vitaal, vitaler, vitaalst – een verslag van het jaarcongres

Geplaatst op: 7 november 2018

Vitaliteit staat hoog op de agenda van veel organisaties. Een organisatie die aandacht schenkt aan gelukkige, gezonde, gemotiveerde en productieve medewerkers zal immers succesvoller zijn. De mens, de medewerker, op de eerste plaats! Facilitair kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren! Waarom is vitaliteit zo belangrijk? En hoe kun je hierop inspelen? Dat kwam aan bod tijdens het jaarcongres van Arrange Consultancy op vrijdag 2 november 2018 bij de KNVB Campus te Zeist. Lees hier een verslag van deze inspirerende en actieve dag. Inclusief een link naar alle foto’s!

Een inspirerende ochtend

De opwarming in één van de hotspots van voetbalminnend Nederland werd verzorgd door dagvoorzitter Sheryl Limburg, Directeur van Arrange Consultancy. Met een aantal rek- en strekoefeningen kreeg ze de gehele zaal in beweging. Arjan Elst, Directeur van ArrangeGroup, kreeg vervolgens de bal en inspireerde met een enthousiast verhaal over de relatie tussen vitaliteit en werkgeluk. Er volgde een pass naar Colin Cleeren van VitalFacts. Hij legde uit wat facility managers kunnen doen om vitaliteit succesvol in hun organisaties te implementeren. De bal ging vervolgens naar Nils Bonder van Consult die scoorde met een presentatie over de WELL Building standaard. Op dit moment de enige standaard waarin  gezondheidsbevorderende maatregelen worden gebundeld vanuit de gebouwde omgeving.

Jaarcongres AC 3
Jaarcongres AC 2

Een actieve middag

Na de lunch werden de faciliteiten van de zonovergoten campus goed benut met onder andere een workshop ‘energie & balans’, ‘chirunning’, een voetbalclinic en een rondleiding. De dag werd uiteraard afgesloten met een gezellige en gezonde (netwerk)borrel.

Nieuwsgierig naar een sfeerimpressie van de dag. Bekijk via deze link alle foto’s van het jaarcongres van 2018.

Jaarcongres AC 6
Jaarcongres AC 5

Planning volgend congres

Het volgende congres is al gepland: op vrijdag 1 november 2019. Het thema hiervan wordt in co-creatie met alle klanten van Arrange Consultancy bedacht. Dit onderwerp zal onder andere  tijdens diverse netwerkgroepen aan de orde komen. Meedenken en spelen? Wij komen graag met jou in contact via consultancy@arrangegroup.nl.

Bekijk foto’s jaarcongres
Ga naar het nieuwsoverzicht