Goed doel AG

5 jaar inzet voor het Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 3 november 2016

Sinds 2012 is ArrangeGroup partner van het Ronald McDonald Huis in Utrecht en leveren wij een actieve bijdrage aan dit goede doel. In de afgelopen vijf jaar hebben wij maar liefst een bedrag van 31.483 euro opgehaald. Een overnachting kost gemiddeld 45 euro (waarvan 30 euro gesponsord wordt), dus dat betekent dat dankzij onze inzet en betrokkenheid bijna 1.049 overnachtingen zijn betaald. Ouders konden daardoor dichtbij hun zieke kinderen zijn. Een resultaat waar we trots op zijn!

Onze inzet in vogelvlucht

Al vijf jaar lang zetten de medewerkers van ArrangeGroup zich in voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. In het eerste jaar werd geld ingezameld op de rommelmarkt en werden auto’s gewassen. In 2013 werd de inzamelingsactie tijdens het Ikea Midsommar-feest in Utrecht georganiseerd. Er werden verschillende zomerse activiteiten verzorgd, zo waren er toiletjuffen, inpakkers, schminkers, kaasmeisjes en allerlei spelletjes. In het opvolgende jaar, 2014, legden medewerkers een sponsorloop af van 70 km in estafettevorm tussen diverse Ronald McDonald locaties. Vorig jaar stond de dag in het teken van Sport en Spel op de atletiekbaan ‘Overvecht’ te Utrecht. Ook hier werden diverse activiteiten voor jong & oud georganiseerd waaronder een estafetteloop en Oud Hollandse spelletjes.

Gat in de markt

Dat de inzet van alle medewerkers, vrijwilligers en betrokkenen loont, blijkt wederom in 2016! Op zaterdag 1 oktober organiseerde ArrangeGroup haar jaarlijkse dag voor fondsenwerving. Dit jaar verkochten professionals van ArrangeGroup speelgoed en knuffels op de markt in Amersfoort, Utrecht, Deventer en Amsterdam. Maar niet alleen werden spullen verkocht, ook zetten medewerkers hun creatieve ideeën in en werd er flink geschminkt, konden bezoekers bij de kraam smikkelen van suikerspinnen en werden prachtige herfstkransen à la minute gemaakt en verkocht! Daarnaast verkocht ArrangeGroup dit jaar maar liefst 100 Happy Horses Speelgoedkonijnen en doneerde zij net als elk jaar haar verjaardagsgiften aan het Ronald McDonald.

Dankwoord Ronald McDonald Huis

Het enthousiasme, de creativiteit, de betrokkenheid en de inzet van de medewerkers van ArrangeGroup werd dit jaar beloond met een cheque van maar liefst € 7.026,19. Deze cheque werd onlangs uitgereikt aan het Ronald McDonald Huis (zie foto). Dit zorgde voor een prachtige reactie:

“Jullie hebben in oktober weer een geweldige dag neergezet met z’n allen en veel nachtzoenen mogelijk gemaakt voor de ouders in het Huis. Jullie doen ertoe! Jullie maken het Huis mede mogelijk en zonder deze mooie initiatieven kunnen wij als Huis niet bestaan. Graag bied ik jullie namens ‘het Huis’ deze award aan. Hier doen wij het voor!”, aldus Natasja de Leeuw van het Ronald McDonald Huis Utrecht.

Ronald huis
Terug naar het nieuwsoverzicht