ArrangeGroup

Van de ijsberg naar het kernkwadrant; Gastcollege’s bij de HU

Geplaatst op: 23 Jun 2011

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen ArrangeGroup. Door onze ervaringen te delen bij Hogescholen raken we twee kanten. Wij ontwikkelen ons op presentatievaardigheden en we geven aanstormend Facilitair Talent inzicht in het werkveld!

Van ijsberg naar kernkwadrant

Tweedejaars studenten van de opleiding HBO Facility Management van de Hogeschool Utrecht zijn vanuit het opleidingsprogramma aan het werk met competentiegericht onderwijs. Daarnaast zijn de studenten momenteel in projectgroepen aan het werk. Hierbij hebben zij leerdoelen opgesteld om gedurende het project aan te werken. Om de verbinding te maken met het werkveld is ArrangeGroup benaderd om vanuit onze visie te komen spreken over competenties en leerdoelen.

IJsberg theorie

In een viertal gastcollege’s zijn de ijsberg theorie, de kernkwadrant en het `SMART` maken van leerdoelen besproken. Hierbij hebben we voorbeelden gegeven hoe wij er vanuit ArrangeGroup meewerken. Dit geeft de student inzicht met welk doel je met competenties aan de slag kan gaan.

Ken je krachten

Het is goed om te onderzoeken waar je krachten en uitdagingen liggen. Door dit met je omgeving bespreekbaar te maken krijg je een goed zelfbeeld en vergemakkelijkt dit keuzes voor de toekomst!

ArrangeGroup & ontwikkeling

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

bel mij terug