ArrangeGroup

Vakjury Servicedesk Awards 2015 bekend!

Geplaatst op: 19 May 2015

De vakjury van de Servicedesk Awards van 2015 is bekend. Tijdens het Servicedesk Event reikt de vakjury twee awards uit: de award voor ‘Beste Servicedesk 2015’ en de aanmoedigingsprijs voor ‘Meest belovende Servicedesk 2015’. De Servicedesk Awards zijn een initiatief van ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine.

Vakjury Servicedesk Awards

Een goed functionerende servicedesk is van strategische waarde voor organisaties en kan een directe bijdrage leveren aan het succesvol presteren van de facilitaire organisatie. Alle reden dus om facilitaire servicedesks op het podium te plaatsen. Voor de Facilitaire Servicedesk Awards is een onafhankelijke jury van groot belang. Daarom bestaat de jury van de Facilitaire Servicedesk Awards 2015 uit diverse professionals uit het werkveld, te weten: –

3697351175cd3e41024c7bf3d873be74_f210

Marcel Boltjes – Eneco
Vanaf 2011 is Marcel Boltjes binnen Eneco betrokken bij de dienstverlening van de afdeling Facilities. Marcel is werkzaam als hoofd hospitality op het hoofdkantoor van Eneco. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het welbevinden van de medewerkers en bezoekers aan dit kantoor.

Bart Voortman – Achmea
Bart Voortman is al 39 jaar werkzaam voor Achmea in verschillende facilitaire functies, waarvan de laatste zeven jaar als Directeur Facilitair Bedrijf.

Josée Kruisweg – Nationale politie
Josée Kruisweg is ruim tien jaar werkzaam bij de Nationale Politie, waarvan zes jaar als leidinggevende op de Servicedesk FM. Met ingang van 1 november 2015 zal Josée leiding geven aan deze nieuwe Servicedesk FM. Josée streeft ernaar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening te bieden aan haar klanten.

Tineke Olthof – Menzis
Tineke Olthof is sinds 2006 werkzaam bij Menzis als teammanager Facility Services. Met haar afdeling won zij de award voor ‘Beste Servicedesk 2014’. Tineke’s grootste passie is bijdragen aan de ontwikkeling van individuele medewerkers en teams, evenals die van de organisatie en processen.

Kyra Veuger – Stadsdeel Oost, Gemeente Amsterdam
Kyra Veuger is hotelier bij Stadsdeel Oost van gemeente Amsterdam. Vorig jaar was Kyra een van de initiatiefnemers om Stadsdeel Oost te nomineren voor de Servicedesk Awards. Uiteindelijk sleepten Kyra en haar team de award voor ‘Meest belovende Servicedesk 2014’ in de wacht.

De inschrijvingen van de Facilitaire Servicedesk Awards zijn geopend vanaf 1 juni 2015. Tot en met eind september kunnen deze ingediend worden.

bel mij terug