ArrangeGroup

Vakbeurs Facilitair 2013

Geplaatst op: 20 Dec 2012

Op 16, 17 en 18 januari 2013 vindt de vijftiende editie van de vakbeurs Facilitair plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Kom naar onze stand!

Op 16, 17 en 18 januari 2013 vindt de vijftiende editie van de vakbeurs Facilitair plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar is ArrangeGroup met haar merken Arrange, Manage en Recruite op de beurs vertegenwoordigd. Graag nodigen wij u uit in onze stand voor een drankje en een goed gesprek! Onze stand is gesitueerd in hal 1 “de Brabanthal”, standnummer 1.054.

Op de website www.vakbeursfacilitair.net kunt u de volledige standhouderslijst en de plattegrond bekijken. Via het voorregistratieformulier kunt u zich gratis inschrijven voor toegang. De vakbeurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. De Vakbeurs Facilitair te Brabanthallen Den Bosch is per auto eenvoudig te bereiken.

Themaworkshop Servicedesking

Tijdens Vakbeurs Facilitair verzorgt ArrangeGroup de themaworkshop: Servicedesking! In de tijd dat FD veranderde in FM en iedere ICT-organisatie ITIL omarmde, vlogen de servicedesks als paddenstoelen uit de grond. Zo ook de facilitaire servicedesk. In de huidige economische tijd is de servicedesk op de achtergrond beland. Toch blijft een goedwerkende servicedesk relevant. Zeker als thema’s als HNW, de regieorganisatie, digitalisering, beheersing van kosten en kwaliteit, aantrekkelijk werkgeverschap en duurzame bedrijfsvoering prioriteit hebben.

Meer weten? Bezoek de themaworkshop van onze Managing Director Manage- Egbert van der Steege Msc.

bel mij terug