ArrangeGroup

Utrechtse Heuvelrug Estafette 2012

Geplaatst op: 05 Oct 2012

De 5e editie van de Utrechtse Heuvelrug Estafette begon zondagochtend om 07.30 uur in Amersfoort. Velen zullen zich afvragen of dit niet te vroeg was voor een luie zondag, maar dat was het absoluut niet aangezien er een schitterende tocht van 100 KM gepland stond. Alle deelnemende sportievelingen van ArrangeGroup kwamen hier graag hun bed voor uit!

Enthousiaste sportievelingen

Gezonde spanning en enthousiasme was bij ArrangeGroup en haar relaties van het gezicht af te lezen! Verdeeld in 2 teams vertrok Team 2 als eerste; 3 kwartier later gevolgd door Team 1. Team 2 is de ultieme uitdaging aangegaan om met 4 hardlopers alles te lopen en te fietsen. In Team 1 werd per etappe 1 loper, actief gesteund en gecoacht door 2 fietsers. De resterende atleten werden per busje via een andere route naar de wisselpunten gebracht.

Utrechtse Heuvelrug Estafette

De laatste etappe eindigde bij het beginpunt in Amersfoort. Beide teams met elkaar en de overige Arrange-sporters de finish over. Wat een prestatie heeft iedereen zondag geleverd! De dag is afgesloten onder het genot van een borrel. Moe, maar voldaan, wordt er afscheid genomen met de woorden: ‘Tot volgend jaar!’.

ArrangeGroup en MVO

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

bel mij terug