ArrangeGroup

Estafette Utrechtse Heuvelrug 2011

Geplaatst op: 28 Sep 2011

Op zondag 25 september stond ArrangeGroup weer met een team van Arrangers en relaties bij de start van de “Utrechtse Heuvelrug Estafetteloop”. Deze estafette is georganiseerd voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Utrechtse Heuvelrug Estafette

Op zondag 25 september stond ArrangeGroup weer met een team van ArrangeGroupers en relaties bij de start van de “Utrechtse Heuvelrug Estafetteloop”. In totaal moest er 100 KM worden afgelegd, verdeeld over 10 etappes, door het schitterende landschap van de Utrechtse Heuvelrug waarbij de start en finish in Amersfoort was. De diverse etappes verschillen van zwaarte met als top de Amerongse Berg.

Het team van ArrangeGroup

Het team bestond dit jaar uit twaalf deelnemers. Per etappe is er één loper, actief gesteund en gecoacht door twee fietsers. Eén als begeleider bij de loper en één die vooruit fietst voor de verkenning van de route.

 

De resterende atleten werden met een busje via een andere route naar de wisselpunten gedirigeerd. Twee fanatiekelingen liepen dit jaar zelfs drie etappes mee, een ware topprestatie! Uiteraard werden onze teams volledig gesponsord door ArrangeGroup!

ArrangeGroup & MVO

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

bel mij terug