ArrangeGroup 200

De groei van ArrangeGroup blijft zich voortzetten

Geplaatst op: 27 september 2017

Na vorig jaar een mijlpaal te hebben bereikt van 100 medewerkers, kunnen wij nu met trots onze volgende mijlpaal bevestigen. Onlangs hebben we namelijk onze 200e medewerker verwelkomd! Een mooi moment om bij stil te staan.

Leukste FM-partij van Nederland

Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup: “De afgelopen jaren hebben we gewerkt om de beste en leukste FM-partij van Nederland te zijn. Dit betekende groei op allerlei manieren. Afgelopen maand hebben we zelfs de grens van 200 enthousiaste Arrangers bereikt. Iets waar wij heel trots op zijn! We willen iedereen bedanken voor hun inzet, inspiratie en bijdrage aan deze prachtige groei.”

Tijd voor een nieuw pand

Deze groei betekent ook vernieuwing en verandering in verschillende opzichten. ArrangeGroup is letterlijk uit haar ‘jasje gegroeid’ en verhuist daarom aan het eind van dit jaar naar het Rotor Media gebouw in Hilversum. Deze nieuwe huisvesting gaat de identiteit van ArrangeGroup versterken. De nieuwe omgeving wordt dynamisch, eigentijds en vitaal.

Rotor

Fijne (werk)omgeving

Susan Claassen, HR Manager bij ArrangeGroup: “Op dit moment zijn we druk bezig met de inrichting van het pand, de aankoop van het interieur en het finetunen van de laatste kleur- en smaak-details. Met als doel om een fijne (werk)omgeving te creëren waar onze Arrangers optimaal samenwerken, creatieve facilitaire oplossingen kunnen bedenken en uitwerken en met plezier kunnen werken, vergaderen en borrelen.”

Nieuw strategisch kader

Ook vindt er dit jaar een wijziging in de organisatiestructuur van ArrangeGroup plaats, waarbij ruimte is voor meer autonome BV’s. Over de uitbreiding van de dienstverlening wordt later dit jaar meer gecommuniceerd. Deze vernieuwing vraagt tevens om een herijking van het strategisch kader, waarbij directeuren Arjan Elst en Sander Koop hun scherpe visie verwoorden.

Geluk creëren

Arjan Elst, Directeur van ArrangeGroup: “Onze enthousiaste mensen zijn enorm belangrijk. Zij werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zo leveren zij een bijdrage aan ons allen en ook aan zichzelf. Door heel Nederland maken wij werk en omgeving beter en leuker. Ons doel is om continu te ontwikkelen en te verbinden. Zo creëren wij geluk.”

En nog veel meer…

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nog meer vernieuwing, zoals een nieuwe website, een boek, een bedrijfsfilm, een leiderschapsprogramma en nog veel meer. Hierover volgt snel meer!

Terug naar het nieuwsoverzicht