ArrangeGroup

Training Europees Aanbesteden

Geplaatst op: 21 Sep 2011

Op vrijdag 19 augustus 2011 hebben een vijftal Interim Professionals van ArrangeGroup en één externe medewerker van de Gemeente Capelle aan den IJssel de training Europees aanbesteden gevolgd op het kantoor van ArrangeGroup in Amersfoort.

Europees aanbesteden

De aanleiding voor deze training ligt in de vraag van één van onze opdrachtgevers. Om een goede bijdrage te kunnen leveren in Europese aanbestedingstrajecten heeft de opdrachtgever gevraagd een aanvullende training op het gebied van Europees aanbesteden te organiseren, naast de Nevi opleiding die al door ArrangeGroup wordt verzorgd.

De inhoud van de training is zo opgebouwd dat na afloop de verschillende aspecten van Europees aanbesteden aan bod zijn gekomen. Alle facetten zijn uitgebreid behandeld en besproken aan de hand van verschillende voorbeelden en vraagstukken. Tevens is er gedurende de dag gezamenlijk gewerkt aan een case waarin alle onderwerpen aan bod zijn gekomen.

Leerzame trainingsdag

De training is gegeven door Octavia Siertsema. Zij is zoals ze zelf omschrijft op haar website (www.octavia-siertsema.nl) gepokt en gemazeld in de facilitaire diensten gecombineerd met inkoop in commerciële organisaties en overheidsinstellingen, gecombineerd met een grote interesse voor mensen en een niet te stuiten behoefte om haar kennis door te geven. Haar motto hierbij is: Concreet, pragmatisch, nuchter

Het is ons inziens een zeer nuttige en leerzame trainingsdag geweest, waarbij Octavia Siertsema op een heldere en duidelijke manier de verschillende kansen en valkuilen die binnen een aanbestedingsprocedure van invloed kunnen zijn belicht.

bel mij terug