Tiko-Smetsers Arrange Interim

Tiko Smetsers Business Manager Arrange Interim

Geplaatst op: 10 november 2017

Tiko Smetsers is aangesteld als Business Manager bij Arrange Interim, onderdeel van facilitair dienstverlener ArrangeGroup. In deze functie is Tiko formeel eindverantwoordelijk voor de interim-dienstverlening.

Altijd een oplossing

Arrange Interim richt zich op het bereiken van resultaten door tijdelijke inzet en kennis. Om snel in te spelen op allerlei facilitaire vraagstukken, staat Arrange Interim klaar met een team van hoogopgeleide facilitaire professionals. Het uitgangspunt is altijd om vanuit professionaliteit een duurzame bijdrage te leveren op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Route naar een prachtige toekomst

Tiko Smetsers, Business Manager bij Arrange Interim, vertelt over zijn aanstelling: “De afgelopen maanden heb ik intensief samengewerkt met het interim-team en hebben we een route uitgestippeld naar een prachtige toekomst. Het interim-team heeft mij het draagvlak en de mogelijkheid gegeven om een sleutelrol te spelen in die toekomst van Arrange Interim.”

Buitengewone eer

Tiko: “Ik vind het een buitengewone eer om door te mogen bouwen aan datgene wat Arjan, Sander en vele anderen in de afgelopen 17 jaar met zoveel passie en inzet hebben opgebouwd. Samen met alle collega’s wil ik daar een ongekend succes van maken!”

Beter en leuker Arrange Interim

“We zijn erg enthousiast over de route die Arrange Interim voor de komende jaren heeft uitgestippeld en de rol die Tiko hierin gaat spelen. Als Business Manager mag Tiko, samen met het interim-team, invulling geven aan een nòg beter en leuker Arrange Interim. Met veel vertrouwen wensen wij Tiko en iedereen binnen het team veel plezier en succes toe om alle ambities waar te maken.”, aldus Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup.