ArrangeGroup

Themaworkshop: Servicedesking! op Vakbeurs Facilitair

Geplaatst op: 10 Jan 2013

Tijdens Vakbeurs Facilitair verzorgt ArrangeGroup de themaworkshop: Servicedesking!

Themaworkshop Servicedesking

In de tijd dat FD veranderde in FM en iedere ICT-organisatie ITIL omarmde, vlogen de servicedesks als paddenstoelen uit de grond. Zo ook de facilitaire servicedesk. In de huidige economische tijd is de servicedesk op de achtergrond beland. Toch blijft een goedwerkende servicedesk relevant. Zeker als thema’s als HNW, de regieorganisatie, digitalisering, beheersing van kosten en kwaliteit, aantrekkelijk werkgeverschap en duurzame bedrijfsvoering prioriteit hebben.

Meer weten? Bezoek de themaworkshop van onze Managing Director Manage- Egbert van der Steege Msc.

Tijden

Woensdag 16 januari
Zaal 1
15.00-15.25

Vrijdag 18 januari
Zaal 1
13.30-13.55

Servicedesk Specialist

ArrangeGroup is dé ervaringsdeskundige op gebied van advies en interim management voor uw Facilitaire Servicedesk. Wat is de verhouding tussen uw click’s, call- en face-contacten? Wat zijn uw kosten per Servicedesk medewerker of werkplek? Een kleine greep uit vragen waarvan het antwoord van cruciaal belang is voor het optimaliseren van uw Servicedesk! De Servicedesk Scan bevat diverse praktische modellen, waarmee met behulp van een kwalitatieve en kwantitatieve toets een diepgaand beeld over uw Servicedesk gegeven kan worden. Op basis van dit beeld doet ArrangeGroup praktische aanbevelingen om uw Servicedesk naar een nóg hoger niveau te tillen.

Meer over Vakbeurs Facilitair

Op de website www.vakbeursfacilitair.net kunt u de volledige standhouderslijst en de plattegrond bekijken. Via het voorregistratieformulier kunt u zich gratis inschrijven voor toegang. De vakbeurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. De Vakbeurs Facilitair te Brabanthallen Den Bosch is per auto eenvoudig te bereiken.

bel mij terug