ArrangeGroup

Succesvolle Beurs Facilitair 2011

Geplaatst op: 26 Jan 2011

Op 19, 20 en 21 januari 2011 vond in de Brabanthallen in Den Bosch de Beurs Facilitair plaats. De ArrangeGroup was voor de tiende keer van de partij en weer met een eigen stand in hal 1. Naast het herkenbare Arrange, werd dit jaar ook Manage gepresenteerd. Ook dit jaar leidde de beurs weer tot veel interessante ontmoetingen en mooie netwerkmogelijkheden.

Duidelijk zichtbaar op de beurs

De stand van Arrange en Manage was ingericht volgens de bekende huisstijl: zwart en groen. Die was dan ook duidelijk zichtbaar en kon rekenen op veel positieve reacties, zowel van bekenden als van bezoekers die Arrange en Manage nog niet kenden. Van de vele gesprekken die we voerden, zijn er heel wat voortgezet onder het genot van een kopje koffie of een borrel later op de middag.

Volgend jaar weer!

Naast alle positieve reacties op onze aanwezigheid heeft de beurs ook concrete afspraken opgeleverd. Bovendien weten we uit ervaring dat in de loop van dit jaar potentiële opdrachtgevers en kandidaten naar aanleiding van de beurs contact met Arrange of Manage opnemen. En daar doen we het voor! Wij presenteren ons daarom ook in 2012 weer met plezier op de Beurs Facilitair.

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is een full resourcer op het gebied van Facility Management en Inkoop. Met de inzet van facilitaire talenten werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. Carrière, veiligheid en duurzaamheid spelen een belangrijke rol.

Vakbeurs

bel mij terug