Stijn-von-der-Fuhr

Stijn von der Fuhr Commercieel Manager bij Arrange Integrated

Geplaatst op: 21 december 2017

Stijn von der Fuhr is half december gestart als Commercieel Manager voor de Integrated dienstverlening bij ArrangeGroup. Hij versterkt de salesactiviteiten binnen deze dienstverlening en is verantwoordelijk voor nieuwe kansen en opdrachtgevers die bij het DNA van ArrangeGroup passen. Zodat wij werk en omgeving beter en leuker kunnen maken!

Facilitaire oplossingen

Stijn heeft de opleiding Real Estate & Facility Management aan de NHTV in Breda gevolgd en daarna een master behaald in Organisation Studies aan de Tilburg University. Stijn von der Fuhr vertelt hierover: “Tijdens beide opleidingen ben ik afgestudeerd middels een onderzoek bij ISS Facility Services. Na het behalen van mijn master ben ik nog twee jaar blijven werken bij ISS in de rol van Solutions Development Manager. Ik was in deze functie verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van commerciële facilitaire oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. Ik vind het leuk om me te verdiepen in de klant. Hierdoor kan ik me goed in hen verplaatsen, achterhalen wat de kern van het probleem is en welke behoeften er zijn, om zo tot de juiste oplossing te komen.”

Grote stappen maken

In de drie jaar die Stijn bij ISS Facility Services werkzaam was, heeft hij veel geleerd en het erg naar zijn zin gehad. Toch was hij toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik was toe om te gaan werken bij een dynamische, flexibele en snelgroeiende organisatie en hoorde veel positieve geluiden over ArrangeGroup. Dat het een leuke, toffe club is om bij te werken die op het punt staat om mooie, grote stappen binnen het facilitaire werkveld te ondernemen. Dit was het juiste moment om er voor te gaan en de stap te wagen.”, aldus Stijn von der Fuhr.

Het verschil maken

“Wat mij erg aanspreekt aan ArrangeGroup is de energie en de drive om ervoor te gaan. Vanaf het eerste moment dat ik hier in gesprek kwam, kwam dat naar voren. Ik vind het heel gaaf dat we samen kunnen bouwen.” De afgelopen jaren is er gewerkt aan een nieuwe strategische visie van de Intergrated dienstverlening van ArrangeGroup. Het is tijd om deze nieuwe visie kenbaar te maken en te bouwen aan een verdere uitbreiding in de markt. “Ik wil deze visie en de bekendheid van de Integrated dienstverlening van ArrangeGroup verder vergroten in de markt. Mijn drive is hierbij een belangrijke spil. Ik ben heel gemotiveerd en gedreven om de juiste resultaten neer te zetten en daadwerkelijk het verschil te maken bij de klant.”

Waarde toevoegen

“In mijn functie wil ik gericht kijken welke klanten goed bij ArrangeGroup passen. Juist met die klanten wil ik een relatie opbouwen. Net als ArrangeGroup vind ik de relatie met de klant erg belangrijk: ik wil de verbinding met hen aangaan en hen blijven boeien. Hoe? Door waarde toe te voegen en een verlengstuk te zijn van de klant. Ik wil een samenwerking aangaan waarbij klanten zeggen dat ze trots zijn op wat ArrangeGroup neerzet. Met onze facilitaire concepten – denk aan het nieuwe hospitality concept NUTTIG! – wil ik werk en omgeving leuker en beter maken.”

Terug naar het nieuwsoverzicht