Vivian Meulenveld (medium)

Spot on Young Talent tijdens de Facilitaire Vakbeurs

Geplaatst op: 22 november 2019

Eind januari is het weer zover: de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Op 29, 30 en 31 januari staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Onderdeel van deze vakbeurs is het ‘Spot on Young Talent’ event op vrijdag 31 januari, een initiatief van Faciliboost en The World of YES, waarbij de focus ligt op jong talent in de facilitaire wereld. Het event waar jij als (aanstormend) FM professional de kans krijgt om je te laten inspireren door FM starters die werkzaam zijn bij innovatieve bedrijven, mee te spelen met de Facility Game, actief het thema ‘Happy@Work’ te beleven en onderdeel te zijn van de gezelligste vrijmibo op de beursvloer. Mis het niet en meld je nu aan!

Spot on Young Talent

Het ‘Spot on Young Talent’ event is een onderdeel van de vakbeurs waarbij we young talent, zowel studenten als starters, helpen de connectie met het werkveld te vergemakkelijken en hen te verbinden aan ervaringsdeskundigen. De veelzijdigheid van de facilitaire markt laten zien en het inspireren van young professionals en studenten, dat is waar dit event voor staat! Tijdens de tweede editie van Spot on Young Talent focussen we ons op het thema Happy@Work. Hoe gaan organisaties om met vitaliteit, werkgeluk en welke invloed kan Facility Management hierop hebben?

Inspirerend, interactief en leuk programma

Inspirerende jonge sprekers en veel interactiviteit maken ook de tweede editie van Spot on Young Talent een succes in januari. Uiteraard sluiten we af met de gezelligste vrijmibo op de beursvloer.

Een van de sprekers tijdens het evenement is niemand minder dan Maryse Mertens van Topdesk. Maryse neemt je mee in haar wereld bij Topdesk: de service-management software leverancier die is uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in 10 landen met meer dan 700 medewerkers. Zij is onlangs afgestudeerd bij deze groeiende organisatie en nu actief als junior facility coördinator. Niet alleen haar startersfunctie maar ook het werkplekconcept waar groeiambities samenkomen, maken haar verhaal interessant!

De tweede spreker van het event is Maike Schouten. Zij is een bevlogen facilitaire professional die niet alleen nationaal maar ook internationaal kennis heeft opgedaan van het facilitaire werkveld. Op dit moment is Maike werkzaam als Workplace Consultant bij WorkWire waar ze dagelijks mag werken aan gave projecten met thema’s zoals vitaliteit en werkgeluk. In haar presentatie zal ze haar insights delen als young professional binnen het facilitaire werkveld.

Nadat je bent geïnspireerd door de sprekers, is het tijd voor actie! Aan de hand van dé Facility Game bij jij nu aan zet. Samen met jouw team ga je op zoek naar de oplossing van de game en daar staan jullie niet alleen voor. Je kan namelijk hulp krijgen van de stands op de vakbeurs. De Facility Game is een dynamisch spel waarbij je de kans krijgt om in gesprek te gaan met de stands op de beurs, je mee mag denken over een facilitair vraagstuk én er ook gave prijzen te winnen zijn! 

Een mooie samenwerking

Afgelopen jaar vond de 21e editie van de Vakbeurs Facilitair plaats en de afgelopen 21 jaar heeft de beurs niet stilgestaan. In 2019 is daar een belangrijk uitgangspunt bij gekomen: ruimte voor de nieuwe generatie FM’ers op de beurs. Een initiatief van Faciliboost en The World of YES sloot hier naadloos op aan. Ton Rooijakkers omarmde dit initiatief; het Spot on Young Talent event was geboren! Het Spot on Young Talent event wordt georganiseerd door de Vakbeurs in samenwerking met de grondleggers Faciliboost en The World of YES. Ook dit jaar hebben een aantal sponsoren, waaronder de BV’s Arrange Interim, Arrange Integrated en Arrange Consultancy, zich aan het initiatief verbonden waardoor we de missie om nog grootser uit te pakken in kunnen vullen.

Schrijf je nu in

Aanmelden voor het Spot on Young Talent event? Dat kan via deze link. Het event vindt plaats op vrijdag 31 januari 2020 in de Jaarbeurs van Utrecht, als onderdeel van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Mis het niet!

Naar het nieuwsoverzicht
Meld je nu aan!