ArrangeGroup

Servicedesking 2015, alive and kicking!

Geplaatst op: 18 Nov 2014

Sinds 2000 is ArrangeGroup actief met het opzetten en bemensen van facilitaire meldpunten. Wie mij toen had verteld dat het onderwerp vijftien jaar later nog zó actueel zou zijn, had ik zeker voor gek verklaard.

Door: Arjan Elst, directeur en eigenaar ArrangeGroup

Niets is minder waar! Wij zien dat het meldpunt zich heeft ontwikkelt tot een servicedesk én een krachtig instrument. Het ondersteunt regievoering en contractmanagement, het stimuleert innovatie en verbinding en heeft een belangrijke rol in het gastvrijheidconcept van veel organisaties. Onmiddellijk werden wij enthousiast toen wij in 2013 het idee opvatten om de facilitaire servicedesk op het podium te plaatsen. Nog blijer werden we toen Facto Magazine én Topdesk zich aansloten. Door co-creatie en samenwerking werden de Facilitaire Servicedesk Awards 2014 een feit!

Op de vooravond van Servicedesk Event, staat de gehele organisatie te popelen om de Facilitaire Servicedesk Awards 2014 uit te reiken aan mooie en zeer professionele genomineerden uit ons vakgebied. In The Facility Lab zijn op 5 november de drie genomineerden in de categorie Meest Belovende Servicedesk ontvangen en een week later volgde de categorie Beste Servicedesk. Bescheidenheid, enthousiasme, energie, vrolijkheid, humor, overtuiging, maar vooral ambitie en ontwikkeling waren de ingrediënten van die dagen. De genomineerden hebben door middel van filmpjes, presentaties en inspirerende verhalen de onafhankelijke vakjury weten te overtuigen. Zij zijn alle zes met recht genomineerd! In de nabesprekingen was de vakjury het er unaniem over eens. De winnaars zijn bepaald!

De genomineerden voor de meest belovende Servicedesk (v.l.n.r.):

  • Gemeentelijke samenwerking BAR (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk)
  • HDI-Gerling
  • Stadsdeel Oost – Gemeente Amsterdam

meestbelovend

De genomineerden voor de beste Servicedesk (v.l.n.r.):

  • ANWB
  • Medisch Centrum Haaglanden
  • Menzis

beste_sd

Morgen (woensdag 19 november) worden de winnaars bekend gemaakt. Met meer dan 100 vakcollega’s zijn wij te gast bij Achmea in Zeist. Bart Voorman, Directeur Group Facility Services Achmea en tevens onderdeel van de vakjury heet ons welkom. Vervolgens houden verschillende professionals uit het vak inspirerende presentaties met de focus op de servicedesk. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Facilitaire Servicedesk Awards 2014. Voor de winnaars enorm spannend en voor de deelnemers van het kennisevent een dag vol inhoud en humor. Servicedesking 2015, alive and kicking? Ik dachten van wel!

vakjury
(v.l.n.r. Bart Voortman, Jeroen Boks, Sander Koop en Marcel Boltjes)

bel mij terug