Nutreco

Samenwerking Nutreco & Arrange Integrated

Geplaatst op: 23 januari 2018

Arrange Integrated, onderdeel van facilitair dienstverlener ArrangeGroup, is een nieuwe samenwerking gestart met Nutreco, een organisatie met wereldwijd een leidende positie in diervoeding en visvoer. Een partnership waarbij Arrange Integrated de facilitaire dienstverlening van Nutreco in het kantoor te Amersfoort verzorgt.

Business Partner Concept

Om optimaal te voorzien in de behoefte van Nutreco op het gebied van facility management heeft Arrange Integrated het Business Partner Concept ontwikkeld. Dit is een integraal en flexibel concept, waarmee een optimale ‘Nutreco fit’ wordt gerealiseerd. Het stelt onze Integrated Facility Managers in staat om mee te bewegen en maximaal invulling te geven aan de doelstellingen en missie van Nutreco: “Feeding the Future”. Een integraal team zorgt ervoor dat hospitality, klantmanagement, facilitaire medewerkers en coördinatie zijn geborgd. Naast deze basisverantwoordelijkheden biedt Arrange Integrated flexibiliteit op het gebied van projectmanagement,  consultancy en inkoop.

Volste vertrouwen

Ingeborg Leene, Manager Facility Management NL bij Nutreco: “In minder dan een jaar tijd hebben we, met onder meer de hulp van Arrange Integrated, het concept voor de dienstverlening van  facility management in Nederland opgezet. ‘The Hub’ in Amersfoort is de eerste locatie waar we dit hebben gedaan. Nu deze locatie zo goed als staat, starten we met de volgende fase, namelijk de uitrol van de dienstverlening voor de overige locaties van Nutreco in Nederland. We hebben het volste vertrouwen dat Arrange Integrated de dienstverlening in Amersfoort daarbij perfect zal blijven organiseren.”

Verheugd over samenwerking

Pancras Evers, Directeur van Arrange Integrated: “Wij zijn verheugd dat Nutreco voor Arrange Integrated heeft gekozen en kijken uit naar de verdere samenwerking. Het is uniek dat vanuit onze relatie de behoefte is ontstaan aan een meer structurele ondersteuning die wij met Arrange Integrated mogen invullen. Dit sluit aan op onze visie om werk en omgeving beter en leuker te maken.”

Pancras Evers (Arrange Integrated) met Ingeborg Leene en Jeannette Vullinghs (Nutreco).

Panel

Terug naar het nieuwsoverzicht