ArrangeGroup

Round Table: ‘Vastgoed en Facilties: Dè andere kant van de Zorg!’

Geplaatst op: 29 Oct 2013

ArrangeGroup organiseert op 30 oktober 2013 een Round Table ‘Vastgoed en Facilties: Dè andere kant van de Zorg!’.

De andere kant van zorg

ArrangeGroup organiseert een Round Table ‘Vastgoed en Facilties: Dè andere kant van de Zorg!’. Vanuit het actuele paradigma geven wij visie en concrete handreikingen die voor ù, als bestuurder of manager, goed en makkelijk toepasbaar zijn binnen uw organisatie. Onze ambitie is: samen ontwikkelen! Wij geloven dat ontwikkeling leidt tot zingeving, energie en duurzame kwaliteit.

Waar en wanneer

Datum: 30 oktober
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Amersfoort

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

bel mij terug