RT Heatmap1

Ronde Tafel: Comfortabel werken in Smart Buildings

Geplaatst op: 31 maart 2016

Onze vorige Ronde Tafel Building Intelligence was een groot succes! Daarom discussiëren we graag met u verder over hoe we het comfort van de eindgebruiker kunnen verhogen door de inzet van bezettingsdata. Centraal staat het thema: Comfortabel werken in Smart Buildings. De Ronde Tafel vindt plaats op dinsdag 31 mei en wordt speciaal georganiseerd voor Facility Managers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van deze wifi-techniek. Ons doel van deze sessie? Samen met u een visie vormen! Aanmelden kan via marketing@arrangegroup.nl.

Smart Buildings

Door de inzet van WiFi en sensoren kan de bezetting binnen gebouwen realtime inzichtelijk worden gemaakt: in welke ruimte mensen zich bevinden, hoe lang en hoe zij zich verplaatsen. Het resultaat is een platform dat werkt als een soort Google Analytics voor gebouwen. Maar hoe kunnen we deze data gebruiken om het comfort en de gastvrijheid voor de eindgebruiker te optimaliseren? Hoe kunnen we meerwaarde bieden aan de eindgebruiker zodat hij of zij een stukje van zijn privacy wil inleveren? Tijdens onze Ronde Tafel horen we graag uw visie over de effecten van Smart Buildings.

Samenwerking Lone Rooftop en ArrangeGroup

De organisatie van de Ronde Tafel is een gezamenlijk initiatief van Lone Rooftop en ArrangeGroup. Samen willen we de gastvrijheid, duurzaamheid en efficiëntie van gebouwen optimaliseren door de inzet van Smart Buildings. Lone Rooftop ontwikkelt technologie die uw kantoorpand klaar maakt voor de toekomst door te berekenen waar uw collega’s zich in het kantoor bevinden. Eén centraal platform combineert alle relevante (sensor)data en geeft u toegang tot een alsmaar groeiende bron van applicaties die uw kantoorgebouw intelligent maken. Denk aan een app om beschikbare werkplekken, meetingrooms of collega’s te vinden of aan verlichting en klimaat die aangestuurd kunnen worden op basis van aanwezigheid.

Ronde Tafel Smart Buildings

Datum: Dinsdag 31 mei 2016
Locatie: 
Hardwareweg 32
 te Amersfoort

Programma:
14.30 – 15.00 uur Ontvangst
15.00 – 16.00 uur Aftrap Lone Rooftop en ArrangeGroup
16.00 – 17.00 uur Discussie
17.00 – 17.30 uur Borrel

Aanmelden: Meld u kosteloos aan via marketing@arrangegroup.nl

.

Graag tot dinsdag 31 mei!

Comfortabel werken
Terug naar het nieuwsoverzicht