ArrangeGroup

Ronde Tafel bijeenkomst – Sociaal Facility Management

Geplaatst op: 28 Jun 2012

De wereld en onze omgeving veranderen snel. Ecologische en sociale druk zijn de laatste jaren toegenomen. De urgentie voor een duurzame verandering is hoog. Wij geloven dat Facility Management, een branche waar van ruim 60 miljard in omgaat en honderdduizenden mensen werkzaam zijn, een belangrijke bijdrage kan leveren aan een sociale en verantwoorde wereld.

Sociaal Facility Management

Dinsdag 26 juni zijn we met tien directeuren van grote facilitaire bedrijven en dienstverleners bij elkaar gekomen om na te denken over onze sociale inbreng en kracht. Sparren, kennisdelen, elkaar inspireren, doelen stellen en initiatieven tonen. Er is hard gewerkt! De komende dagen wordt er geschreven aan het verslag en de uitwerking van de initiatieven. Initiatieven die zorgen voor verbinding en beweging. Beweging om onze omgeving en de wereld socialer te maken. Op korte termijn volgen de inhoudelijke berichten!

ArrangeGroup & MVO

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

ArrangeGroup: “Resourcing one social world”.

bel mij terug