ArrangeGroup

Ronde Tafel bijeenkomst – Leveranciersmanagement

Geplaatst op: 10 Feb 2012

Het is leuk om voor en met ArrangeGroup te werken! Het is één van de drijfveren om relaties van ArrangeGroup op ons kantoor uit te nodigen voor een goed gesprek. In de Ronde Tafel Bijeenkomst wordt deze vorm van leveranciersmanagement besproken.

Leveranciersmanagement

Aan de Ronde Tafel bijeenkomst nodigen we bij voorkeur een aantal relaties die we aan de hand van een centraal onderwerp met elkaar verbinden. Donderdag 26 januari jongstleden heeft ArrangeGroup een Ronde Tafel georganiseerd over Leveranciersmanagement. Afgevaardigden van Joulz, De Lage Landen, Tennet en Jones Lang Lasalle spraken over dit thema naar aanleiding van de prikkelende vraag: ‘Proactieve leveranciers: utopie of realiseerbaar?’. Het bleek een pittig onderwerp waar we na een middag praten nog niet over uitgesproken zijn. Er komt daarom een tweede deel later dit jaar waarbij we ook marktpartijen (leveranciers) zullen uitnodigen om mee te denken over dit onderwerp. Aan tafel zijn we het tijdens deze sessie eens geworden over de vijf kritische succesfactoren voor goed Leveranciersmanagement.

Kritische succesfactoren

Goed leveranciersmanagement is afhankelijk van de volgende vijf kritische succesfactoren:

– Communiceren, communiceren en communiceren;
– Geduld en aandacht voor de mensen in de operatie;
– Duidelijke richtlijnen/ beschrijving van dienstverlening;
– Benchmarken;
– Middelgrote (regionale) leveranciers.

Meer weten over Ronde Tafel Bijeenkomsten bij ArrangeGroup? Neem contact met ons op via 033-43 33 198 of check onze evenementenpagina.

bel mij terug