ArrangeGroup

Provincie Friesland BBQ by Arrange

Geplaatst op: 10 Nov 2010

Provincie Friesland is al jaren een enthousiaste klant van Arrange. Als dank voor deze samenwerking is er een BBQ georganiseerd voor alle medewerkers van het Servicecentrum en alle medewerkers van Arrange die het Servicecentrum hebben ondersteund. Met een topavond en tevreden medewerkers als resultaat!

De Provincie Friesland BBQ

De BBQ werd gehouden op een prachtige locatie in Friesland. Zoals gebruikelijk was Abraham van de Vuurst (Account Manager) de BBQer van de avond. Samen met sous-chef Khalil Aaloul (Interim Professional) werden er heerlijke gerechten van de BBQ’s getoverd. De prachtige locatie, het heerlijke eten en met name de gezellige mensen maakte er een prachtige avond van.

Empowering People

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied.

Full resourcer

ArrangeGroup biedt als ‘full resourcer’ het totale pakket aan diensten en expertise op het gebied van Facility Management en Inkoop. Ook het component HR valt binnen onze expertise, omdat het bij beiden gaat om het ontwikkelen van mensen. De dynamische markt en de snel opeenvolgende veranderingen vragen om nieuwe denkwijzen. Als ontwikkelbedrijf blijven we kritisch en haken we hier op aan door met nieuwe producten en diensten te komen. Met als doel: Empowering People and Business.

bel mij terug