SD 2016

Programma Servicedesk Event 2016 bekend!

Geplaatst op: 13 oktober 2016

Op donderdagmiddag 10 november organiseren ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine het Servicedesk Event in het congrescentrum van Achmea in Zeist. Op deze centraal gelegen locatie worden door meerdere deskundigen uit het facilitaire werkveld diverse presentaties en workshops gehouden. Ook wordt de Servicedesk Award 2016 uitgereikt. Kennisdelen, inspireren en netwerken staan centraal. Een inspirerend event dat u niet mag missen!

Aftrap door ISS

U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom bij het congrescentrum van Achmea. Het Servicedesk Event start met een plenaire presentatie van facilitair dienstverlener ISS Facility Services. Op inspirerende wijze neemt Herman Knevel u mee in de ontwikkelingen van het facilitaire vakgebied en de bijdrage daarvan aan het creëren van meerwaarde in en voor organisaties.

TOPdesk of Provincie Limburg

Daarna kunt u een keuze maken uit twee presentaties: van TOPdesk of van Provincie Limburg. In een simulatie toont TOPdesk spelenderwijs aan dat een servicedesk de spil is tussen de (interne) klant en de leverancier. Provincie Limburg vertelt over hun ontwikkeling van een traditionele facilitaire servicedesk naar een provinciale front-office en hoe zij hun Servicedesk Medewerkers hierin hebben meegenomen.

Nationale Politie of Lone Rooftop

Na de pauze heeft u weer een keuze tussen twee presentaties: van de Nationale Politie en Lone Rooftop. De Nationale Politie laat zien wat er op de werkvloer gebeurt en hoe zij het verschil maken. Ze nemen u mee in hoe zij de servicedesk hebben neergezet binnen een organisatie die in reorganisatie is en waar veel dingen veranderen. Lone Rooftop verzorgt een presentatie over de invloed van data op Facility Management. Waar start je als Facility of Servicedesk Manager? En op welke data wil je gaan sturen om de dienstverlening op bijvoorbeeld de servicedesk te verbeteren?

ISS
Provincie Limburg
Lone Rooftop
Topdesk
politie

Servicedesk de Musical

Een feestelijke afsluiting kan natuurlijk niet ontbreken. Comedians Edo Berger en Wouter Monden verzorgen een Servicedesk Cabaret. Zij zijn wekelijks te horen in de ochtendshow van Mattie en Wietze op Q-Music en gooien daar iedere week een actueel onderwerp in de blender om er een mini-musical van te maken, tjokvol scherpe grappen en flauwe woordspelingen. Aan Edo en Wouter de taak om de genomineerde organisaties op een unieke manier aan de tand te voelen én hen te eren voor hun nominatie.

ServicedeskEvent

Presentaties genomineerden

Tijdens het Servicedesk Event wordt de Servicedesk Award 2016 uitgereikt. Het gaat hierbij om twee prijzen: de Juryprijs en de Publieksprijs. De Publieksprijs wordt toegekend aan een van de genomineerde organisaties die, na een pitch van vijf minuten, door de aanwezige bezoekers wordt gekozen. Direct na die presentaties mag het publiek stemmen op hun favoriete servicedesk. Afsluitend vindt ook de uitreiking van de Juryprijs voor ‘Beste Servicedesk 2016’ plaats. Deze award wordt uitgereikt door de vakjury.

Programma Servicedesk Event

Het complete programma van het Servicedesk Event staat op www.sdaward.nl/event. Ook is hier meer informatie over de presentaties te lezen. Mis het Servicedesk Event niet en meld u nu kosteloos aan! Ga naar www.sdaward.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht
2018-01-10T15:49:15+00:00