ArrangeGroup

Programma Servicedesk Event 2015 bekend!

Geplaatst op: 06 Oct 2015

Op maandagmiddag 9 november organiseren ArrangeGroup en TOPdesk het Servicedesk Event in het congrescentrum van Achmea te Zeist. Het Servicedesk Event is onderdeel van de Servicedesk Awards en heeft een inhoudelijk karakter. Tijdens dit event vinden diverse presentaties plaats en worden de Servicedesk Awards van 2015 uitgereikt. Hierbij het programma van deze dag.

Programma Servicedesk Event

Op maandagmiddag 9 november bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom bij het congrescentrum van Achmea in Zeist. Achmea verzorgt de plenaire presentatie en zal ingaan op de ontwikkelingen die het Facilitair Bedrijf van Achmea onlangs heeft doorgemaakt. Na deze plenaire presentatie staan een aantal parallelle presentaties op het programma:

  • Social Happiness op de Servicedesk, door Suzan Vink-Opstal en Larissa van der Leer.
  • De perfecte Servicedesk, door Roel Linders, werkzaam als manager Servicedesk bij AAFM Facility Management.
  • Moderne communicatietechnieken voor de Servicedesk, door Juul Laarakkers van Menzis, winnaar van de Beste Servicedesk 2014.

Uitreiking Servicedesk Awards 2015

Na een interactieve afsluiting zullen de Servicedesk Awards 2015 worden uitgereikt. In de categorie ‘Meest Belovende Servicedesk’ zijn genomineerd: ING, NHL Hogeschool en Provincie Limburg. In de catergorie ‘Beste Servicedesk’ zijn genomineerd: De Nederlandsche Bank, Amsterdam ArenA en Gemeente Delft. Het Servicedesk Event is onderdeel van de Servicedesk Awards, een samenwerking van ArrangeGroup, TOPdesk en Facto.

Kom ook naar ons event!

Bent u benieuwd wie er met de awards vandoor gaat? Meld u dan nu aan voor het Servicedesk Event via http://sdaward.nl/event. Het Servicedesk Event is gratis toegankelijk voor belangstellenden en wordt gehouden in het congrescentrum van Achmea te Zeist.

bel mij terug