Stijn-von-der-Fuhr

Programma jaarcongres Arrange Consultancy compleet

Geplaatst op: 19 oktober 2018

Op vrijdag 2 november organiseert Arrange Consultancy bij de KNVB Campus te Zeist een congres over de relatie tussen facilitair en vitaliteit. Met als doel om te inspireren over een facility management overstijgend onderwerp. Wij hebben nog een paar plekken over, dus wees snel en schrijf je nu in voor deelname via het inschrijfformulier. Nieuwsgierig naar het programma van de dag? Lees dan verder!

Vitaliteit en facilitair

Wat is vitaliteit eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk? Wat is de rol van facilitair? En hoe kun je er op inspelen binnen de eigen organisatie? Dat komt tijdens ons jaarcongres op vrijdag 2 november aan bod! Wij hebben een mooi programma voor jou samengesteld.

Plenaire start

Sheryl Limburg, Directeur van Arrange Consultancy en dagvoorzitter van het jaarcongres, opent de dag om 10.00 uur ‘s ochtends. Daarna inspireert Arjan Elst, Directeur van ArrangeGroup, ons met een enthousiast verhaal over de relatie tussen vitaliteit en werkgeluk.

Colin Cleeren, founder van Vitalfacts, krijgt ons op de punten van onze stoelen met zijn verhaal ‘Vitaliteit: werk aan de facilitaire winkel!’. In deze sessie legt Colin Cleeren uit wat facility managers kunnen doen om vitaliteit succesvol in hun organisaties te implementeren.

Tijdens zijn presentatie zal Nils Bonder, Directeur Consult AM RED, ingaan op de WELL Building standaard. Op dit moment de enige standaard waarin gezondheidsbevorderende maatregelen die zijn te behalen vanuit de gebouwde omgeving zijn gebundeld. Hij laat in zijn presentatie zien hoe je ‘het gebouw voor je kan laten werken’.

Programma Jaarcongres_digitaal
Ga naar het nieuwsoverzicht

Actief middagprogramma

Na de lunch hebben wij een actief programma, met voor een ieder wat wils. Deelnemers kunnen kiezen uit vier sessies.

  1. Clinic ChiWalking & Running door R-Connect

In de workshop wordt in vogelvlucht een introductie van de principes van ChiRunning behandeld en wordt vooral geoefend met houding en beweging. Het gewenste resultaat is dat ontspannen is bewogen en is ervaren wat deze manier van hardlopen voor een ieder kan betekenen.

  1. Rondleiding over de KNVB Campus

Maak kennis met de KNVB Campus! Deze rondleiding biedt de kans om een kijkje te nemen binnen de muren van de KNVB, met onder andere een bezoek aan het Sportmedisch Centrum (SMC), het Teamhotel én het gloednieuwe KNVB ARAG Replay Center. Kortom, een unieke ervaring, terwijl je werkt aan je dagelijkse inspanning!

  1. Workshop Energie & Balans door Vitalics

Het doel is de balans (weer) te vinden tussen privé en werk, door eenvoudige aanpassingen in jouw leefstijl en hierdoor met meer plezier en ontspanning te werken en te leven. Door een balans te vinden tussen de lichamelijke, mentale, emotionele en zingevende energie kun je ontdekken wat belangrijk voor jou is en hoe hier tijd en ruimte voor te maken is.

  1. Voetbalclinic door de KNVB

Kennismaken met voetbaltechnische en tactische oefenstof van het echte Oranje, waarbij de link wordt gelegd tussen topsport, leiderschap en strategie. Deelnemers krijgen oefenstof rechtstreeks uit het trainingsprogramma van het Nederlands Elftal, gaan trainen op de officiële vernieuwde KNVB-velden, waar ook Oranje selecties trainen, én krijgen uitleg over teamfuncties en teamtaken en het toepassen daarvan in het bedrijfsleven.

Na deze sessies ronden wij het congres om 15.00 uur af en hebben wij een gezellige netwerkborrel tot een uur of vier in de middag. Het volledige programma is hier te vinden.

Inschrijven

Wil je meer weten over vitaliteit in combinatie met facilitair? En wil je deze inspirerende dag niet missen? Schrijf je dan tot uiterlijk 24 oktober in via het inschrijfformulier.

Inschrijven voor jaarcongres