ArrangeGroup

Professionals ArrangeGroup leveren bijdrage aan initiatief PostNL

Geplaatst op: 09 Nov 2012

PostNL is al ruim 10 jaar sponsor van het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties, dat jaarlijks voedselhulp biedt aan zo’n 90 miljoen mensen in 70 landen. Momenteel wordt er geld ingezameld door haar interne en externe medewerkers vrijwillig te laten werken op één van de postsorteercentra en het loon te doneren aan WFP. ArrangeGroup werkt hier graag aan mee!

ArrangeGroup in actie!

Vanuit onze collega Lara Bok, interim professional tot voor kort werkzaam bij PostNL, werd een oproep gedaan om een bijdrage te leveren aan dit initiatief. Vier enthousiaste interim professionals hebben zich vervolgens donderdag 1 november ingezet bij Netwerk VSP, een volledige dochteronderneming van PostNL. Voor het goede doel zijn in 4 uur ongeveer 80.000 folders verwerkt, in zakken geladen en klaar gezet voor transport. Een geslaagde middag want met deze inspanning kan het WFP twee kinderen in Afrika een jaar lang te eten geven!

ArrangeGroup en MVO

ArrangeGroup heeft sociaal en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en feliciteert haar interim professionals met hun vrijwillige en enthousiaste inzet en PostNL met weer een geweldige actie voor het World Food Programm. ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

bel mij terug